Ga naar de inhoud

Duurzaam interieuradvies

duurzaam interieuradvies

Volgens mij zijn we het er allemaal over eens dat groen een mooie kleur is. Maar groen is meer dan alleen een kleur! Het gaat veel dieper dan de buitenkant. Iets kan nog zo mooi groen zijn van buiten, terwijl het van binnen onwijs belastend is voor het milieu of gemaakt is onder werkomstandigheden waar je liever je ogen voor sluit. Je kan nog zo’n mooie energie neutrale woning hebben, maar als je het inricht op een manier die verre van duurzaam is, ga je je doel voorbij.

.

Geen suf interieur

Door duurzaam interieuradvies aan te bieden, wil ik je stimuleren om bewust te worden van de manier waarop je je huis inricht. Niet alleen qua stijl, sfeer en uitstraling, maar ook een mooi interieur van binnen. Het is een kleine moeite en geloof me, je hoeft geen concessies te doen. Een duurzaam interieur betekent echt niet dat je een suf interieur krijgt. Je hebt tegenwoordig zo veel prachtige producten die zijn gemaakt met oog voor mens en milieu. Ik help je om die producten samen te brengen tot een interieur waar jij je in thuis gaat voelen. Helemaal in jouw stijl en naar jouw wens. Of het blauw, geel of bruin wordt, het is altijd groen!

duurzaam interieur

Waarom een duurzaam interieuradvies?

  • Je krijgt een prachtig verantwoord en persoonlijk interieur.
  • Ik zorg ervoor dat je geen concessies hoeft te doen aan de uitstraling van jouw interieur.
  • Het is een kleine moeite, maar een groot gebaar.
  • Zo draag je jouw steentje bij aan een toekomstbestendige wereld.

 “Samen maken we van jouw huis een groen thuis!”

Wat betekent duurzaam voor mij als styliste?

Duurzaam is een breed begrip en ik moet eerlijk toegeven dat er veel bedrijven en merken zijn die deze term al snel gebruiken om hun product te verkopen, terwijl dit product eigenlijk helemaal niet zo duurzaam is… Om uit te leggen wat duurzaam voor mij betekent en hoe ik dit toepas in het interieuradvies, heb ik een blog geschreven waarin ik dit uitgebreid bespreek. Je vindt de blog hier.

.

Hoe werkt het?

In principe is een duurzaam interieuradvies hetzelfde als een ‘gewoon’ interieuradvies, alleen zijn de keuzes die we maken duurzaam. Van vloeren en raamdecoratie tot verf en de meubels waarmee we de ruimte gaan inrichten. Ik kies voor duurzame producten en kijk verder dan alleen het woord ‘duurzaam’ in een product omschrijving. Ik laad zelfs mijn laptop op met energie van onze zonnepanelen, ik print geen onnodige dingen en zal indien mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer naar onze afspraak komen.

Klinkt dat goed? Op deze pagina lees je meer over het interieuradvies, wat je kunt verwachten, wat het kost en welke pakketten ik aanbied. Interesse? Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Het lijkt me leuk om jou te helpen met jouw duurzame interieur!