Online workshop “Interieurplan maken”

online workshop interieurplan maken

Heb je zin om aan de slag te gaan met jouw interieur, maar weet je niet zo goed hoe? Waar je moeten beginnen? En of het één geheel gaat worden? Tijdens deze online workshop leer ik je hoe je een plan maakt voor de sfeer in jouw interieur. Gewoon vanuit huis. Je hebt geen speciale dingen nodig en je kunt er gelijk mee beginnen. Daarnaast krijg je ook nog eens een 1 op 1 moment met mij om jouw laatste woonvragen te stellen!

Hoe werkt het?

Aan de hand van een duidelijk stappenplan ga je jouw ideeën, smaak en wensen concreter maken. Je gaat zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Ik geef je de nodige tips over hoe je zo’n moodboard opbouwt, hoe je kunt spelen met kleuren en hoe je het moodboard uiteindelijk kunt vertalen naar jouw interieur. Ook leer ik je alles over het combineren van verschillende woonstijlen en neem ik je mee in projecten om te laten zien hoe ik dit allemaal toepas tijdens mijn werk als interieurstyliste. Aan het eind heb je de mogelijkheid om nog een paar vragen aan me stellen via videobellen of de telefoon, zodat we toch even persoonlijk contact hebben.

Je hebt de mogelijkheid om 1 op 1 jouw laatste vragen aan mij te stellen via (video)bellen.

De workshop bestaat uit een video die je waar en wanneer het jou uitkomt kunt bekijken.

De workshop kost maar €35,-

Waarom een moodboard maken?

 • Naast dat het gewoon heel leuk en ontspannen is om te doen, kun je met een moodboard heel goed jouw gevoel vertalen naar beeld.
 • Een moodboard vertaalt jouw woonstijl veel beter dan woorden ooit kunnen doen.
 • Je kunt via je moodboard communiceren met je partner/huisgenoot en met woonwinkels, zij zien gelijk wat je bedoeld.
 • Ook gaat het moodboard ervoor zorgen dat jouw interieur straks één geheel wordt.
 • Het moodboard wordt het uitgangspunt van jouw interieur.

Hoe kun je de workshop volgen en wat kost het?

De workshop is online en je kunt het vanaf jouw computer/laptop volgen op een moment waarop het jou uitkomt. Gewoon lekker aan de keukentafel. De workshop bestaat uit een video die je kunt afspelen, terugspoelen, pauzeren en opnieuw bekijken als je dat nodig vindt. In de video laat ik je verschillende voorbeelden zien, ik geef je tips en ik begeleid je tijdens de stappen die je moet maken om tot een goed plan te komen voor jouw interieur.

De workshop kost €35,-. Je ontvangt de online workshop via de mail en deze blijft onbeperkt zichtbaar voor jou. Naast de video krijg je van mij een kwartier lang de tijd om je laatste woonvragen aan mij te stellen via skype of de telefoon. Op deze manier weet ik zeker dat jij met jouw plan aan de slag kan gaan!

Wat levert het je op?

 • Een creatieve middag, ochtend of avond
 • Een concreet plan om aan de slag te gaan met jouw interieur
 • Een workshop die je in je eigen tempo kunt volgen
 • Geen onduidelijkheid meer als je het hebt over jouw woonstijl
 • Jouw interieur wordt één geheel
 • Geen keuzestress meer, je gaat knopen doorhakken
 • Duidelijkheid in de communicatie met jouw partner en de mensen in de winkel
 • Een prachtig interieur!

Hieronder een fragment uit de workshop, zodat je een goed beeld krijgt en weet wat je kunt verwachten.

Interesse?

Vind je het leuk om de workshop te volgen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier onder aan deze pagina en ik zorg ervoor dat jij snel kunt beginnen met de workshop!

Liever een andere workshop volgen? Kijk hier voor de andere workshops.

Let op! Deze workshop is geen volledig op maat gemaakt interieuradvies. Dit is een hulpmiddel om zelf aan de slag te gaan met jouw interieur.

Dit vinden anderen van deze workshop:

“Ik ben heel blij dat ik de online workshop gevolgd heb. Ondanks dat ik een Pinterest bord had aangemaakt voor onze serre, kwam ik er niet goed uit. Ik vond het leuk om een echt moodboard te maken, dit hielp nog beter helder te krijgen wat ik voor ogen had. Ik heb Mandy vervolgens een paar vragen gemaild. Die hebben we besproken tijdens het afsluitende gesprek. Ze gaf echt goed advies, met dingen die ik zelf nooit bedacht zou hebben. De week erna ben ik gelijk met de uitvoering aan de slag gedaan. En ik ben superblij met het eindresultaat. Nogmaals bedankt Mandy! Ik schrijf dit bericht in onze serre en het is echt een van mijn lievelingsplekjes geworden.”


“Goed om zo met het moodboard en de inrichting van ons huis bezig te zijn. En ideaal: Mandy denkt na het moodboard graag nog even met je mee!”


“Na een kleine verbouwing in onze woonkamer, werd het tijd voor het leuke werk: inrichten! We vinden het leuk om dit proces zelf te doorlopen, maar waren ook bang om een duidelijke lijn te verliezen. Toen we online enkele moodboards en schetsen van THUIS interieur en woondeco tegenkwamen werden we daar erg enthousiast van. En zo kwamen we op de site van Mandy terecht. We ontdekten dat we ook online workshops konden volgen, waarbij we leerden hoe we een moodboard maakten, het huis het beste konden indelen en hoe we vervolgens tot een shopping pagina kwamen. Die shoppingpagina is echt een mooie vertaalslag van beelden van andere huizen naar echt je eigen huis. Nadat we dit alles gemaakt hadden kregen we de tijd om onze vragen aan Mandy te stellen via beeldbellen. Ze was goed bereikbaar en we konden op korte termijn een afspraak plannen. Mandy zorgde ervoor dat we duidelijke keuzes maakten en hielp ons om de ideeën verder vorm te geven. Ook heeft ze meegedacht over een aantal kleuren voor op de muur, op basis van onze inbreng. Met haar concrete tips konden we goed zelf verder aan de slag. “


“Met de online workshop van Mandy, een schaar en tijdschriften ben ik aan de slag gegaan met het maken van een Moodboard. In de workshop geeft ze handige tips en laat ze duidelijk zien wat kleur kan doen. Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vragen te stellen, dit was super fijn! Mandy is eerlijk en heeft ons goed op weg geholpen. Wij kunnen de komende tijd keuzes gaan maken voor de inrichting van onze woning! ” 


  Aanmeldformulier:

  Ik ontvang graag mails met exclusieve aanbiedingen, inspiratie en trendblogs!

  LET OP: Heel soms komt mijn reactie op jouw aanmelding in de Spam van je mail terecht. Het zou jammer zijn als we elkaar daardoor missen, dus check ook even je Spam nadat je mij een berichtje hebt gestuurd.

  Wist je dat er ook een vervolg workshop is op deze workshop? Tijdens de vervolg workshop “Shoppingpagina maken” gaan we jouw plan concreter maken en gaan we het moodboard uitwerken in meubels, accessoires, behang etc. Een goede stap voor als je na het maken van jouw interieurplan nog een tussenstap wilt. Of als je het toch nog spannend vindt om nu “ineens” meubels en accessoires te gaan kopen.