Online workshop “Indeling”

Heb je zin om de indeling van jouw interieur te veranderen, maar weet je niet zo goed hoe? Ga je verhuizen of verbouwen? Wil je nieuwe meubels kopen en weet je niet wat de afmetingen moeten zijn en of een hoekbank beter zal passen dan een rechte bank? Of hou je er gewoon van om af en toe met je meubels te schuiven? Tijdens deze online workshop leer ik je hoe je een goede indeling maakt voor jouw interieur én kijk ik de indeling voor je na! Gewoon vanuit huis. Je hebt geen speciale dingen nodig en je kunt er gelijk mee beginnen.

Hoe werkt het?

Aan de hand van een duidelijk stappenplan ga je aan de slag met het maken van een plattegrond voor jouw woonkamer/keuken. Ik geef je de nodige tips over waar je moet beginnen, hoe je een plattegrond maakt en waar je op moet letten. Daarnaast geef ik je heel veel informatie over afmetingen. Hoeveel ruimte heb je bijvoorbeeld nodig om je stoel naar achter te schuiven? En natuurlijk inspiratie om daarna lekker vol ideeën zelf te starten met het maken van een plattegrond. Aan het eind heb je de mogelijkheid om je plattegrond naar me op te sturen, zodat we toch even persoonlijk contact hebben. Ik kijk de plattegrond voor je na (is het praktisch en haalbaar?) en geef je feedback.

Je hebt de mogelijkheid om jouw plattegrond door mij te laten nakijken.

De workshop bestaat uit een video die je waar en wanneer het jou uitkomt kunt bekijken.

De workshop kost maar €35,-

Waarom een plattegrond maken?

 • Naast dat het gewoon heel leuk is om te doen, kun je met een plattegrond heel goed zien wat wel en niet kan.
 • Je kunt zien hoe groot bijvoorbeeld de eettafel moet/kan zijn, of je plek hebt voor dat fijne leeshoekje
 • Je ziet of een rond vloerkleed leuker is of dat een rechthoekig vloerkleed toch rustiger oogt.
 • Het maken van een plattegrond is handig om te doen voordat je over gaat tot de aanschaf van meubels of wanneer je wilt schuiven met jouw huidige meubels zonder dat je eerst alles drie keer in je handen hebt.

Hoe kun je de workshop volgen en wat kost het?

De workshop is online en je kunt het vanaf jouw computer/laptop volgen op een moment waarop het jou uitkomt. Gewoon lekker aan de keukentafel. De workshop bestaat uit een video die je kunt afspelen, terugspoelen, pauzeren en opnieuw bekijken als je dat nodig vindt. In de video laat ik je verschillende voorbeelden zien, ik geef je tips en ik begeleid je tijdens de stappen die je moet maken om tot een goede indeling te komen voor jouw interieur.

De workshop kost €35,-. Je ontvangt de online workshop via de mail en deze blijft onbeperkt zichtbaar voor jou. Naast de video krijg je van mij de kans om jouw plattegrond na te laten kijken door mij. Op deze manier weet ik zeker dat jij met jouw plan aan de slag kan gaan!

Wat levert het je op?

 • Een creatieve middag, ochtend of avond
 • Je gaat lekker schuiven met meubels zonder te tillen
 • Geen miskopen van te grote of juist te kleine meubels
 • Een concreet plan om aan de slag te gaan met jouw interieur
 • Een workshop die je in je eigen tempo kunt volgen
 • Je krijgt een beter beeld bij de mogelijkheden in de ruimte
 • Een praktisch en fijn leefbaar interieur
 • Geen keuzestress meer, je gaat knopen doorhakken
 • Een prachtig interieur!

Hieronder een fragment uit de workshop, zodat je een goed beeld krijgt en weet wat je kunt verwachten.

Interesse?

Vind je het leuk om de workshop te volgen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier onder aan deze pagina en ik zorg ervoor dat jij snel kunt beginnen met de workshop!

Liever een andere workshop volgen? Kijk hier voor de andere workshops.

Let op! Deze workshop is geen volledig op maat gemaakt interieuradvies. Dit is een hulpmiddel om zelf aan de slag te gaan met jouw interieur.

Dit vinden anderen van deze workshop:

Ik heb drie online cursussen gevolgd en ben heel enthousiast. Het is super leuk om je plannen van je eigen huis toe te passen. Bij mij was uiteindelijk het resultaat dat ik een afspraak heb gemaakt met Mandy om mijn ideeën verder uit te werken! ” – Agnes


“Mandy biedt precies wat ik nodig heb: een frisse blik, heldere ideeën en duidelijke adviezen waarmee ik zelf uit de voeten kan. Ik heb nu een beter beeld van wat ik wil en de mogelijkheden van mijn interieur. Ik kan weer verder en kijk uit naar het eindresultaat!”


  Aanmeldformulier:

  Ik ontvang graag mails met exclusieve aanbiedingen, inspiratie en trendblogs!

  LET OP: Heel soms komt mijn reactie op jouw aanmelding in de Spam van je mail terecht. Het zou jammer zijn als we elkaar daardoor missen, dus check ook even je Spam nadat je mij een berichtje hebt gestuurd.