Interieuradvies

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er niet helemaal of helemaal niet uit? Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om te kiezen welke kleur je op de muur moet doen of ben je überhaupt bang voor kleur? Krijg je jouw huis niet gezellig en knus? Voel je je niet thuis? Ziet jouw huis er uit als een bij elkaar geraapt zooitje? Of ben je niet tevreden over de indeling? Ik help je graag met een interieuradvies!

Wat kun je verwachten?

Wat kun je van een interieuradvies verwachten? Dit kun je lezen als je op “Interieuradvies” hieronder klikt. Ben je benieuwd waar ik andere mensen tot nu toe blij mee gemaakt heb? Dat kun je zien in mijn “Portfolio“.

nieuw interieur

Workshops

Wil je zelf lekker creatief aan de slag met jouw interieur? Dat kan! Ik geef verschillende workshops, waarin je zelf de handen uit de mouwen mag steken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een moodboard maken voor jouw eigen interieur? Ik vertel je alles over de technieken, kleurcombinaties en hoe je uiteindelijk het moodboard kunt toepassen in huis. Iets voor jou? Klik op de afbeelding hieronder voor een overzicht van de workshops: