Ga naar de inhoud

Over THUIS

Hallo! Ik ben Mandy Bos, eigenaresse van THUIS interieur & woondeco. In juni 2016 heb ik het bedrijf opgericht. Een droom die is uitgekomen. Bij THUIS kan ik namelijk doen waar mijn passie ligt: een fijn interieur creëren waar jij je in thuis voelt. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om een fijn gevoel te krijgen bij het interieur en je thuis te voelen in je eigen huis. Tijdens en na mijn burn-out heb ik ontdekt dat het echt een oplaadplek is, een plek waar je tot rust komt. Maar het is ook de plek waar je vrienden en familie ontvangt. Je wilt ook dat het voor hen voelt dat ze thuis zijn bij jou. Het interieur moet dus een weerspiegeling zijn van jouw persoonlijkheid. Ik vind het geweldig om die persoonlijkheid te ontdekken en te vertalen naar een ontwerp.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan Academie Artemis, hogeschool voor styling en vormgeving. Ik heb daar, naast interieurstyling, geleerd om in concepten te denken en te werken voor een specifieke doelgroep. Hoe vervelend ik het destijds ook vond, zo dankbaar ben ik er nu voor, want het helpt mij heel erg tijdens het ontwerpen van een interieur.⁠ Nog steeds pas ik dit iedere dag toe tijdens mijn werk. Ik werk namelijk altijd volgens een plan en heb niet “zomaar” iets leuks bij elkaar gezocht. Dit zorgt ervoor dat je in een interieur die persoonlijkheid terugziet en het echt voelt als JOUW thuis.

Na mijn opleiding heb ik een paar jaar gewerkt als Visual Merchandiser (duur woord voor etaleur), waardoor ik nog beter inzicht kreeg in het stylen in de praktijk in plaats van alleen op papier. Heerlijk om lekker met mijn handen bezig te zijn en uiteraard is de ervaring superhandig tijdens het afstylen van een interieur!

Wat goed is om te weten, is dat ik werk als onafhankelijk interieurstylist. Ik ben dus niet gebonden aan bepaalde producten, ik probeer je niet iets te verkopen waar voor mij veel marge op zit en ik zal altijd op zoek gaan naar de perfecte match voor jou.

Daarnaast vind ik het leuk om out of the box te denken. Verder kijken dan de ideeën die voor de hand liggen, maar uiteraard altijd met jouw wensen en jouw persoonlijkheid in mijn achterhoofd. Daar waar de uitdaging op het gebied van interieur voor jou te groot is en eindigt, daar begint het pas voor mij. Ik ben namelijk gek op uitdagingen! ⁠

Het bedrijf

Bij THUIS interieur & woondeco vind je alles om van je huis een thuis te maken. Ik geef je persoonlijk advies over jouw interieur en luister naar jouw wensen. Samen kijken we wat het beste bij jou past en dit werk ik uit tot een mooi plan. Wil je liever zelf de handen uit de mouwen steken? Ik geef ook verschillende (online) workshops op het gebied van interieurstyling!

Naast het interieuradvies kun je bij THUIS terecht voor meubeltjes en woonaccessoires. Alle producten zijn handgemaakt of gerestyled en dat maakt elk product uniek.