Over THUIS

DSC00747 bewerkt

Hallo! Ik ben Mandy Bos, eigenaresse van THUIS interieur & woondeco. In 2014 ben ik afgestudeerd aan Academie Artemis, hogeschool voor styling en vormgeving. Op de academie ben ik erachter gekomen dat interieur mijn grote passie is. Ik wist al heel snel dat ik hier mee verder wilde en dan het liefst in de vorm van een eigen bedrijf. In juni 2016 heb ik THUIS interieur & woondeco opgericht. Een jarenlange droom die is uit gekomen! Bij THUIS kan ik doen waar mijn passie ligt, namelijk mijn creatieve ideeën vertalen naar iets wat voor iedereen zichtbaar is. Ik denk in beelden en heb het vermogen om ideeën voor me te zien. Daarnaast ben ik een bezige bij en werk ik graag met mijn handen. Die combinatie maakt het mogelijk mijn creativiteit over te brengen naar de klant.

Ik laat me inspireren door bestaande elementen, zoals oude kasten of de vorm van een ruimte. Als je goed kijkt, heeft alles zijn eigen unieke karakter en schoonheid. Het is de kunst om deze te bewaren en te benadrukken.

 

Het bedrijf

Bij THUIS interieur & woondeco vind je alles om van je huis een thuis te maken. Van meubeltjes tot woonaccessoires en van kussens tot cadeauartikelen. Alle producten zijn handgemaakt of gerestyled en dat maakt elk product uniek. Daarnaast kun je bij THUIS interieur & woondeco ook terecht voor interieur- of stylingadvies. Wensen zijn altijd bespreekbaar! Heb je bij jou thuis bijvoorbeeld een kast staan die u gerestyled wilt hebben, dan is dat ook mogelijk.