Ga naar de inhoud

Workshop “Jouw persoonlijke interieur”

Denk je erover om je interieur te veranderen? Heb je verhuisplannen? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag of avond? Doe dan een workshop “Jouw persoonlijke interieur” bij jou thuis! Je gaat zelf je eigen stijl, ideeën en dromen vertalen naar een moodboard. Ik begeleid je hierin en geef je tips. Daarnaast beantwoord ik tijdens de workshop alle vragen over jouw interieur.

.

Waarom een moodboard maken?

Naast dat het gewoon heel leuk en ontspannen is om te doen, kun je met een moodboard heel goed jouw gevoel vertalen naar beeld. Een moodboard vertaalt jouw woonstijl veel beter dan woorden ooit kunnen doen. Je kunt via je moodboard communiceren met je partner/huisgenoot en met woonwinkel, zij zien gelijk wat je bedoeld. Het moodboard wordt het uitgangspunt van jouw interieur.

Wat kun je verwachten?

Het wordt vooral erg gezellig. Dat is het belangrijkste! Ik leer je technieken voor het maken van een moodboard. Je leert je eigen woonstijl (nog beter) kennen. En natuurlijk gewoon lekker knippen, plakken en bladeren in tijdschriften. Het werkt erg rustgevend kan ik je vertellen!

Moodboard interieur

De workshop duurt ongeveer 3,5 uur. We beginnen met wat uitleg en voorbeelden. Daarna gaat ieder zelf aan de slag met zijn/haar moodboard. Ik kijk ondertussen met je mee en help je daar waar dat nodig is. Wil je advies over jouw interieur? Neem dan foto’s en een plattegrond mee. We kijken dan samen naar dingen zoals de indeling, welke wand kun je het beste een kleurtje geven en hoe kun je jouw moodboard toepassen in huis?

. .
Aan het eind gaan we alle gemaakte moodboards gezamenlijk bewonderen en bespreken. Je gaat naar huis met jouw eigen moodboard én een berg aan inspiratie.

Voor wie is het?

Iedereen heeft een interieur en daarom is de workshop dus voor iedereen! Je kan de workshop doen als een vriendinnenuitje, moeder-en-dochter-dag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, housewarming gift, babyshower, dubbel date of gewoon omdat het kan.

Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de workshop genoeg aandacht krijgt voor zijn/haar moodboard en interieur, gaat mijn voorkeur uit naar een groepje van 2 tot 6 personen.

Wat moet je meenemen?

Jezelf, jouw ideeën en misschien een klein beetje creativiteit. Dat is hetgeen dat je echt nodig hebt. Daarnaast kun je foto’s en een plattegrond meenemen van de ruimte waar jij het moodboard voor gaat maken, zodat we hier samen naar kunnen kijken. Als je zelf al afbeeldingen, foto’s, behang- of kleurstalen hebt verzameld, dan mag je die uiteraard ook meenemen!

Workshop sfeercollage interieur
Waar vindt de workshop plaats en wat kost het?

De workshop is bij een van jullie thuis. Gewoon lekker aan de keukentafel. Dat werkt het meest ontspannen voor iedereen en daarnaast weten de meeste van jullie het waarschijnlijk goed te vinden.

Ik reken voor de workshop een groepsprijs van €250,00 inclusief materialen (excl. eventuele reiskostenvergoeding). Dat betekent dat wanneer je de workshop met 5 personen doet, de kosten €50,00 per persoon zijn. Doe je de workshop met z’n tweeën, dan betaal je €125,00 per persoon. De prijs per persoon is dan hoger dan wanneer je de workshop met meerdere doet, maar je krijgt ook veel meer aandacht en dus een uitgebreider advies over jouw interieur.

Interesse?

Vind je het leuk om de workshop te volgen? Neem dan contact met me op via het contactformulier en we maken een afspraak!

Liever een andere workshop volgen? Kijk hier voor de andere workshops.