Online workshop “Shoppingpagina maken”

shoppingpagina maken

Wil je precies weten welke meubels en accessoires je moet aanschaffen om de sfeer van jouw moodboard te bereiken? Vind je het spannend om ‘zomaar’ over te gaan tot de aanschaf van items voor jouw interieur? Wil je zeker weten dat alle bij elkaar past en dat jouw interieur één geheel gaat worden? Tijdens deze online workshop leer ik je hoe je een plan maakt voor het shoppen van jouw interieur. Gewoon vanuit huis. Je hebt geen speciale dingen nodig en je kunt er gelijk mee beginnen.

Hoe werkt het?

Aan de hand van een duidelijk stappenplan ga je jouw interieurplan concreter maken en uitwerken in meubels, accessoires en bijvoorbeeld behang. Je gaat zelf aan de slag met het maken van een shoppingpagina. Ik geef je de nodige tips over hoe je zo’n shoppingpagina opbouwt, waar je begint met shoppen en hoe je de sfeer van jouw moodboard kunt vertalen naar jouw interieur. Ook vertel ik je wat je kan doen als jij in de winkel staat en je ineens allemaal andere leuke dingen ziet (want dat overkomt iedereen). Ik vertel je wat ik altijd doe als ik ga shoppen en laat je genoeg voorbeelden zien van shoppingpagina’s die ik gemaakt heb voor interieurprojecten.

Jij weet straks precies wat je moet kopen om de juiste sfeer neer te zetten.

De workshop bestaat uit een video die je waar en wanneer het jou uitkomt kunt bekijken.

De workshop kost maar €15,-

Waarom een shoppingpagina maken?

 • Een shoppingpagina geeft je meer zekerheid over jouw keuzes.
 • Door een shoppingpagina te maken krijg je alvast een voorproefje van hoe jouw interieur er uit gaat zien, zonder dat je alles al gekocht hebt.
 • Op deze manier voorkom je miskopen.
 • Je durft veel meer omdat je eerst kan uitproberen hoe het zal worden.
 • Je kunt zien of je de sfeer, die je hebt neergezet met jouw moodboard, ga bereiken met de meubels en accessoires die je kiest.

Vaak krijg ik van klanten te horen dat een shoppingpagina zo verhelderend is en dat ze blij zijn dat ze alles bij elkaar kunnen zien voordat ze dingen gaan kopen of beslissingen nemen. Het is voor mij als interieurstyliste een superfijne manier om mijn ideeën aan de klant te laten zien en de klant meer zekerheid te geven. Tijdens mijn online workshops ben jij zowel de styliste als de klant en zorg je ervoor dat jouw plan een succes wordt!

Hoe kun je de workshop volgen en wat kost het?

Deze workshop is een vervolg op de workshop “Interieurplan maken”. De workshop is online en je kunt het vanaf jouw computer/laptop volgen op een moment waarop het jou uitkomt. Gewoon lekker aan de keukentafel. De workshop bestaat uit een video die je kunt afspelen, terugspoelen, pauzeren en opnieuw bekijken als je dat nodig vindt. In de video laat ik je verschillende voorbeelden zien, ik geef je tips en ik begeleid je tijdens de stappen die je moet maken om jouw interieurplan concreet te maken.

De workshop kost €15,-. Je ontvangt de online workshop via de mail en deze blijft onbeperkt zichtbaar voor jou.

Wat levert het je op?

 • Een creatieve middag, ochtend of avond
 • Zekerheid over jouw keuzes
 • Een concreet plan voor de meubels en accessoires voor jouw interieur
 • Een workshop die je in je eigen tempo kunt volgen
 • Het voorkomt miskopen
 • Jouw interieur wordt één geheel
 • Geen keuzestress meer, je gaat knopen doorhakken
 • Een prachtig interieur!

Hieronder een fragment uit de workshop, zodat je een goed beeld krijgt en weet wat je kunt verwachten.

Interesse?

Vind je het leuk om de workshop te volgen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier onder aan deze pagina en ik zorg ervoor dat jij snel kunt beginnen met de workshop!

Liever een andere workshop volgen? Kijk hier voor de andere workshops.

Let op! Deze workshop is geen volledig op maat gemaakt interieuradvies. Dit is een hulpmiddel om zelf aan de slag te gaan met jouw interieur.

Dit vinden anderen van deze workshop:

“Ik zag op insta zoveel mooie dingen van Mandy voorbij komen en kunnen zelf moeilijk knopen doorhakken dus aantal workshops bij Mandy gedaan (ook goeie tips gekregen). En nu zijn er aantal dingen besteld maar de laatste workshop afstyling wacht op me en dan hopen we een gezellig en vooral ons interieur te hebben. Mandy bedankt voor de leuke workshops.”


“Kreeg vanmorgen je link voor het maken van een shoppingbord. Gelijk maar aan de slag gegaan. Handig dit, geeft mij een hoop rust en ik heb het doorgestuurd naar mijn aannemer zodat hij aan de slag kan. Ik ben een blij mens!”


  Aanmeldformulier:

  Ik ontvang graag mails met exclusieve aanbiedingen, inspiratie en trendblogs!

  LET OP: Heel soms komt mijn reactie op jouw aanmelding in de Spam van je mail terecht. Het zou jammer zijn als we elkaar daardoor missen, dus check ook even je Spam nadat je mij een berichtje hebt gestuurd.