Meteen naar de inhoud

Get the look: Boho Chique

  Soms zie je een interieur waarvan je denkt: “Als ik dit kon knippen en plakken naar mijn eigen interieur, dan ben ik helemaal blij.” Ik heb goed nieuws voor je! Vandaag kan dat gewoon. Ik heb een moodboard uitgewerkt naar een concreet shopping plan en kan deze vertalen naar jouw interieur. Benieuwd? Scroll dan door naar beneden.

  boho chique moodboard woonkamer

  Moodboard vertalen

  Een moodboard of sfeer vertalen naar een concreet interieurplan is niet altijd makkelijk. Daarom help ik je een handje. Op het moodboard hiernaast zien we een Boho Chique interieur met okergeel en blauw als accentkleur. Ook zien we een combinatie van luxe materialen (velvet) en natuurlijke materialen (hout). Ook de webbing trend én de droogbloemen trend passen goed bij deze woonstijl. Dit zie je allemaal terug in de shoppingpagina die ik maakte bij dit moodboard.

  Heb je zelf een moodboard gemaakt of wil je zelf aan de slag met een moodboard en wil je deze vertalen naar jouw interieur? Misschien zijn de Online Workshops “Interieurplan maken” en “Shoppingpagina maken” iets voor jou.

  woonkamer inrichten

  Deze look in jouw interieur

  Wil jij deze look in jouw interieur? Ik help je graag! Ik bied je zelfs GRATIS advies aan, omdat ik het onwijs leuk zou vinden als jij deze look in huis haalt.

  Het werkt als volgt: Laat me via het contactformulier weten dat je geïnteresseerd bent in deze look. Ik neem contact met je op en kijk/denk met je mee over de vertaling van dit plan naar jouw woning. Ik geef je een overzicht met waar je de producten van de shoppingpagina hiernaast kunt kopen én kan je zelfs leuke exclusieve kortingen aanbieden!

  Voor het advies vraag ik een borg van €95,-. Dit bedrag krijg je terug als je over gaat tot de aanschaf van (een groot deel van) de meubels en accessoires via mij. Ga je liever jouw eigen weg en ga je zelfstandig de meubels en accessoires aanschaffen? Dan ben je de borg kwijt, maar heb je wel een heel mooi advies gekregen.

  Het lijkt me leuk om jou te helpen met jouw interieur. Is deze look niet helemaal jouw smaak? Uiteraard kan ik ook een advies voor jou op maat maken. Kijk voor de mogelijkheden op de pagina “Interieuradvies“.

  Let op: Deze “Get the look: Boho Chique” is verkrijgbaar t/m 30 juni 2020. Daarna alleen onder voorbehoud dat de betreffende artikelen nog op voorraad zijn bij de leveranciers.

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Interieurtrends zomer/najaar 2020

  Jouw (t)huis was nog nooit zo belangrijk als nu. Besteed daarom genoeg aandacht aan het gezellig maken ervan. Creëer een Read more

  Vtwonen en Design beurs 2018

  Wat was het leuk en wat heb ik weer veel gespot en veel inspiratie op gedaan tijdens de Vtwonen en Read more

  Dit is wat een verf make-over kan doen voor jouw interieur!

  Een interieur make-over hoeft niet heel moeilijk, ingrijpend en duur te zijn. Dat is wat veel mensen wel denken. Maar Read more

  De kleur roze combineren in jouw interieur

  Soms zie je een mooie kleur, maar heb je geen idee hoe je die kleur moet combineren in jouw interieur. Read more

  Dit zijn de verftrends voor 2021

  Een wand in één kleur schilderen kan iedereen (bedenken), maar je kan zoveel meer doen met de wanden! In interieuradviezen Read more

  Zo combineer je de Flexa kleur van het jaar 2021 “Brave Ground”

  Ieder jaar roepen de grote merken, zoals Flexa, één kleur uit tot kleur van het jaar. Dit is dé kleur Read more