Ga naar de inhoud

Terug van weggeweest: Tegels!

  Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je kunt dan ook super mooie en aparte soorten kopen. Tegels met een bijzondere vorm, zoals bijvoorbeeld de hexagon tegel. Of met een mooi motief, zoals te zien op de afbeeldingen op de Pinterest pagina van THUIS. Je hebt tegenwoordig ook hele mooie tegels met hout print/reliëf!

  Je kunt ze goed combineren met natuurlijke materialen zoals hout. Laat bijvoorbeeld je houten vloer overvloeien in tegels, dan heb je gelijk een mooi verloop van de materialen op de vloer in de verschillende ruimtes. Maak mooie patronen of vormen met (verschillende) tegels. Of combineer eens verschillende soorten met elkaar.

  Tegels zie je natuurlijk in de badkamer en het toilet, zowel op de vloer als de muur. Ook in de keuken, boven het aanrecht, zijn we bekend met tegelwerk. Maar denk er bijvoorbeeld ook eens aan om de schouw te betegelen. Of de vloer in de hal met leuke motief. Je kunt zelfs de vloer van je hele keuken en kamer bekleden met een mooie betonlook tegel!

  Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en al het moois dat er verkrijgbaar is. Hieronder een link, naar de Pinterest pagina van THUIS, met gave voorbeelden om jullie te inspireren.

  Wil je ook graag tegels bij jou thuis, maar weet je niet zo goed hoe je ze moet gebruiken of hoe je een spannende combinatie maak? Geen probleem! Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op via de contactpagina.

  Inspiratie

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Zelf aan de slag met de overhemden kussentjes

  Jullie kunnen nu ook zelf aan de slag met jullie creativiteit 🙂 Ik heb een stappenplan gemaakt hoe je zelf Read more

  Kapstok “Wilde dieren” zelf maken!

  Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen: de kapstok "Wilde dieren". Super cool, door de wilde dieren, en tegelijkertijd Read more

  Interieurtips voor rust in huis

  Als je thuis komt, wil je rust. Dan wil je niet nog gestoord worden door dingen die je niet aanstaan Read more

  Zo maak je jouw huurhuis gezellig

  Woon je in een huurhuis. Dan denk ik dat je de struggles wel herkent. Het inrichten van een huurhuis is Read more

  Budgetvriendelijke tips over het bijhouden van de trends in jouw interieur

  Trends komen en gaan in een tempo die haast niet bij te houden is. Het liefst willen we het wel Read more

  Hoe kies ik het juiste vloerkleed?

  Het juiste vloerkleed kiezen is niet makkelijk. Naast dat er ontzettend veel keus is en je moet bedenken wat je Read more

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *