Ga naar de inhoud

Get the look: Industrieel vintage

  Soms zie je een interieur waarvan je denkt: “Als ik dit kon knippen en plakken naar mijn eigen interieur, dan ben ik helemaal blij.” Ik heb goed nieuws voor je! Vandaag kan dat gewoon. Ik heb een moodboard uitgewerkt naar een concreet shopping plan en kan deze vertalen naar jouw interieur. Benieuwd? Scroll dan door naar beneden.

  moodboard interieur get the look industrieel vintage

  Moodboard vertalen

  Een moodboard of sfeer vertalen naar een concreet interieurplan is niet altijd makkelijk. Daarom help ik je een handje. Op het moodboard hiernaast zien we een Industrieel Vintage interieur met veel groentinten. Ook zien we robuuste materialen zoals geborsteld hout, naar buiten gestikte naden in het leer en metaal. De basis blijft rustig, zodat deze elementen er extra goed uit springen. Dit zie je allemaal terug in de shoppingpagina die ik maakte bij dit moodboard.

  Heb je zelf een moodboard gemaakt of wil je zelf aan de slag met een moodboard en wil je deze vertalen naar jouw interieur? Misschien zijn de Online Workshops “Interieurplan maken” en “Shoppingpagina maken” iets voor jou.

  get the look industrieel vintage interieur donkergroen

  Deze look in jouw interieur

  Wil jij deze look in jouw interieur? Ik help je graag! Ik bied je zelfs GRATIS advies aan, omdat ik het onwijs leuk zou vinden als jij deze look in huis haalt.

  Het werkt als volgt: Laat me via het contactformulier weten dat je geïnteresseerd bent in deze look. Ik neem contact met je op en kijk/denk met je mee over de vertaling van dit plan naar jouw woning. Ik geef je een overzicht met waar je de producten van de shoppingpagina hiernaast kunt kopen én kan je zelfs leuke exclusieve kortingen aanbieden!

  Voor het advies vraag ik een borg van €95,-. Dit bedrag krijg je terug als je over gaat tot de aanschaf van (een groot deel van) de meubels en accessoires via mij. Ga je liever jouw eigen weg en ga je zelfstandig de meubels en accessoires aanschaffen? Dan ben je de borg kwijt, maar heb je wel een heel mooi advies gekregen.

  Het lijkt me leuk om jou te helpen met jouw interieur. Is deze look niet helemaal jouw smaak? Uiteraard kan ik ook een advies voor jou op maat maken. Kijk voor de mogelijkheden op de pagina “Interieuradvies“.

  Let op: Deze “Get the look: Industrieel Vintage” is verkrijgbaar t/m 7 juni 2020. Daarna alleen onder voorbehoud dat de betreffende artikelen nog op voorraad zijn bij de leveranciers.

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Zelf aan de slag met de overhemden kussentjes

  Jullie kunnen nu ook zelf aan de slag met jullie creativiteit 🙂 Ik heb een stappenplan gemaakt hoe je zelf Read more

  Terug van weggeweest: Tegels!

  Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je Read more

  Kapstok “Wilde dieren” zelf maken!

  Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen: de kapstok "Wilde dieren". Super cool, door de wilde dieren, en tegelijkertijd Read more

  Interieurtips voor rust in huis

  Als je thuis komt, wil je rust. Dan wil je niet nog gestoord worden door dingen die je niet aanstaan Read more

  Zo maak je jouw huurhuis gezellig

  Woon je in een huurhuis. Dan denk ik dat je de struggles wel herkent. Het inrichten van een huurhuis is Read more

  Budgetvriendelijke tips over het bijhouden van de trends in jouw interieur

  Trends komen en gaan in een tempo die haast niet bij te houden is. Het liefst willen we het wel Read more