Ga naar de inhoud

Styling musthaves

  Zie je bij anderen vaak van die gezellige hoekjes en leuk gestylde plekjes in huis, maar heb je geen idee hoe je dit zelf moet doen? Geen zorgen, dit kun je leren! Er zijn bepaalde trucjes die je kunt toepassen, waardoor jouw styling er ook top uit ziet. Eén daarvan is het gebruiken van (één van de) styling musthaves hieronder.

  Krukjes en tafeltjes

  Bij het stylen van woonaccessoires vind ik het belangrijk dat het niet eentonig is. En dus ook niet allemaal dezelfde hoogte. Helaas zijn veel accessoires vaak wel allemaal dezelfde hoogte. De oplossing hiervoor is een krukje of een tafeltje. Het kan variëren van een groot krukje dat je gebruik als plantentafeltje, tot een kleine verhoging voor de styling op tafel of op de een kast.

  Dekentjes en kussens

  Zachte materialen! Buiten dat het fijn aanvoelt, is het visueel ook fijn voor de afwisseling qua structuur. Meubelen zijn vaak vrij recht, waardoor er grote lijnen ontstaan in je interieur. Dit is fijn als basis, maar we hebben het nu over de styling… En daar zijn kussens en dekentjes ideaal voor! Combineer leuke kleuren of prints met elkaar en het ziet er gelijk al gezellig uit.

  Plateau om te verbinden

  Een plateau zorgt al snel voor een verbinding tussen de losse accessoires. Verbinding zorgt ervoor dat het een eenheid wordt en daar houden we van. Gebruik bijvoorbeeld een dienblad, een ronde lage schaal, een tafelloper, een houten plateau of een schijf van een boomstam om je accessoires op te stylen. Het voelt veel minder kaal en de losse accessoires horen nu bij elkaar.

  Planten en bloemen

  Echt of nep, kleurrijk of neutraal, groot of klein. Het maakt niet uit, als je maar groen in huis haalt. Planten maken een interieur af, ze zorgen letterlijk voor levendigheid in huis. Een beetje groen in jouw stylinghoekje en het leeft gelijk helemaal op. Wissel kleine plantjes af met kandelaars en andere mooie items. Doe bloemetjes in sommige vaasjes, laat anderen leeg, maar combineer het met elkaar om een dienblad. Of kijk eens wat een paar takken voor verschil kunnen maken. Kortom: mis je nog iets? Groen maakt jouw stylingproject helemaal af.

  Kandelaar/kaarsen

  Niet alleen super romantisch, maar ook fijn om mee te stylen. Kandelaars zijn namelijk ideaal om de hoogte in te gaan en van kaarsen kun je nooit genoeg hebben. Zelfs een plateau vol met kaarsen is al leuk!

  Persoonlijke items

  De aller aller allerbelangrijkste in dit rijtje. Want je kan nog zo mooi gestyled hebben, als je het niet persoonlijk maak gaan mensen het niet “voelen” en lijkt het net of je in een woonwinkel woon. Denk bij persoonlijke items bijvoorbeeld aan souvenirs, aandenkens, unieke vondsten, foto’s, gekke objecten die jij gewoon heel mooi vindt, etc. Zo wordt het echt JOUW plekje.

  Dit waren de belangrijkste styling musthaves die ik altijd gebruik. Lukt het hierna nog steeds niet om van die perfect gestylde hoekjes te maken? Ik heb nog meer tips voor je en ik kan het je zelfs leren! Tijdens de workshop “Style je interieur” ga je aan de slag met een moodboard om jouw eigen woonstijl te ontdekken en daarnaast geef ik tips en laat ik je oefenen met het stylen van accessoires. Lijkt het je leuk om dit een keer te doen? Stuur me dan een berichtje en we maken een afspraak!

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Zelf aan de slag met de overhemden kussentjes

  Jullie kunnen nu ook zelf aan de slag met jullie creativiteit 🙂 Ik heb een stappenplan gemaakt hoe je zelf Read more

  Terug van weggeweest: Tegels!

  Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je Read more

  Kapstok “Wilde dieren” zelf maken!

  Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen: de kapstok "Wilde dieren". Super cool, door de wilde dieren, en tegelijkertijd Read more

  Interieurtips voor rust in huis

  Als je thuis komt, wil je rust. Dan wil je niet nog gestoord worden door dingen die je niet aanstaan Read more

  Zo maak je jouw huurhuis gezellig

  Woon je in een huurhuis. Dan denk ik dat je de struggles wel herkent. Het inrichten van een huurhuis is Read more

  Budgetvriendelijke tips over het bijhouden van de trends in jouw interieur

  Trends komen en gaan in een tempo die haast niet bij te houden is. Het liefst willen we het wel Read more

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *