Vtwonen en Design beurs 2018

Wat was het leuk en wat heb ik weer veel gespot en veel inspiratie op gedaan tijdens de Vtwonen en Design beurs! In deze blog deel ik de belangrijkste dingen die ik gezien heb met jullie. Benieuwd? Lees dan snel verder.

 

Kleur

Je kon er niet omheen. Met geen mogelijkheid… Al bij binnenkomst werd je overdonderd met kleurrijke prints en kleurencombinaties en ook in de stands spatte de kleur ervan af. Met name rood en roze waren erg populair, maar ook geel, oranje, blauw en natuurlijk groen. Eigenlijk alles dus. Echt heel gaaf en om blij van te worden!

 

Luxe

We hebben genoeg te besteden en dat is ook te zien in het interieur. Velvet stoffen, goud/messing, overdadige prints en rijke kleuren. Het ziet er superluxe uit en voelt bijna als een hotel.

 

De badkamer

Op dit soort beurzen zie je vaak wel badkamers voorbijkomen, het hoort nou eenmaal bij het huis. Maar dit keer vond ik het anders. Veeeeel meer, grotere en mooier gestylde badkamers heb ik voorbij zien komen. Prachtige luxe materialen en zelfs behang speciaal voor in de badkamer! En dan natuurlijk mooi afgestyled met planten, rekjes, accessoires en bad textiel. De boodschap die ik hieruit op kan maken is: geef aandacht aan de badkamer. Maak er een ruimte van waar je graag bent, die er mooi uit ziet en waar je je fijn in voelt. Inspiratie nodig? Op Pinterest heb ik een bord VOL met badkamers.

 

Landelijk klassiek

Dit vond ik zelf een verrassende trend om te zien tijdens de beurs. Landelijk is dus weer helemaal terug. En hoe! Als echte klassieker met robuust hout, leemlook muren, grote geschilderde houten kasten, oude elementen van ‘vroeger’ en prints die het geheel helemaal afmaken.

 

Verlichting

Verlichting is altijd belangrijk, maar deze beurs is er extra veel aandacht aan besteed. Het verlichten van je huis. Slim, warm, kleurrijk, subtiel, overdadig, noem maar op. Ik heb het allemaal voorbij zien komen. Wat met name heel hip is zijn de lampion-achtige lampen en de grote glazen bollen. Wil je weten hoe je een goed lichtplan maak? Ik heb er een blog over geschreven en die vind je hier. Kom je er zelf niet uit en wil je advies? Neem dan contact met me op en ik help je graag.

 

Soft tones

Als tegenhanger van de knalkleuren die ik eerder noemde, waren er ook veel zachte tinten. Niet meer echt pastel, zoals we eerst veel zagen. Maar meer vergrijsde warme tinten. Super fijn en het brengt warmte en rust in ons interieur en dat is altijd welkom!

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat mijn bevindingen waren van de Vtwonen en Design beurs!

Misschien vind je dit ook interessant:

DIY pixel wand/schilderij met stappenplan In de trendblog die ik laatst schreef vertelde ik je over de trend van het moment: Pixels! Je ziet de trend op verschillende manieren terugkomen in he...
Trend nieuws! Pixels zijn hot Pixels zijn kleine gekleurde blokjes, die samen voor een mooie afbeelding op print zorgen. En wat zijn ze belangrijk! We hebben er niet alleen heel ve...
Terug van weggeweest: Tegels! Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je kunt dan ook super mooie en aparte...
Dit zijn de interieurtrends voor 2019 De afgelopen tijd heb ik zoveel mooie ontwikkelingen gezien op het gebied van interieur. Daar waar we eerst veel recycling, industrieel en pastels zag...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *