Meteen naar de inhoud

Vtwonen en Design beurs 2018

  Wat was het leuk en wat heb ik weer veel gespot en veel inspiratie op gedaan tijdens de Vtwonen en Design beurs! In deze blog deel ik de belangrijkste dingen die ik gezien heb met jullie. Benieuwd? Lees dan snel verder.

   

  Kleur

  Je kon er niet omheen. Met geen mogelijkheid… Al bij binnenkomst werd je overdonderd met kleurrijke prints en kleurencombinaties en ook in de stands spatte de kleur ervan af. Met name rood en roze waren erg populair, maar ook geel, oranje, blauw en natuurlijk groen. Eigenlijk alles dus. Echt heel gaaf en om blij van te worden!

   

  Luxe

  We hebben genoeg te besteden en dat is ook te zien in het interieur. Velvet stoffen, goud/messing, overdadige prints en rijke kleuren. Het ziet er superluxe uit en voelt bijna als een hotel.

   

  De badkamer

  Op dit soort beurzen zie je vaak wel badkamers voorbijkomen, het hoort nou eenmaal bij het huis. Maar dit keer vond ik het anders. Veeeeel meer, grotere en mooier gestylde badkamers heb ik voorbij zien komen. Prachtige luxe materialen en zelfs behang speciaal voor in de badkamer! En dan natuurlijk mooi afgestyled met planten, rekjes, accessoires en bad textiel. De boodschap die ik hieruit op kan maken is: geef aandacht aan de badkamer. Maak er een ruimte van waar je graag bent, die er mooi uit ziet en waar je je fijn in voelt. Inspiratie nodig? Op Pinterest heb ik een bord VOL met badkamers.

   

  Landelijk klassiek

  Dit vond ik zelf een verrassende trend om te zien tijdens de beurs. Landelijk is dus weer helemaal terug. En hoe! Als echte klassieker met robuust hout, leemlook muren, grote geschilderde houten kasten, oude elementen van ‘vroeger’ en prints die het geheel helemaal afmaken.

   

  Verlichting

  Verlichting is altijd belangrijk, maar deze beurs is er extra veel aandacht aan besteed. Het verlichten van je huis. Slim, warm, kleurrijk, subtiel, overdadig, noem maar op. Ik heb het allemaal voorbij zien komen. Wat met name heel hip is zijn de lampion-achtige lampen en de grote glazen bollen. Wil je weten hoe je een goed lichtplan maak? Ik heb er een blog over geschreven en die vind je hier. Kom je er zelf niet uit en wil je advies? Neem dan contact met me op en ik help je graag.

   

  Soft tones

  Als tegenhanger van de knalkleuren die ik eerder noemde, waren er ook veel zachte tinten. Niet meer echt pastel, zoals we eerst veel zagen. Maar meer vergrijsde warme tinten. Super fijn en het brengt warmte en rust in ons interieur en dat is altijd welkom!

   

  Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat mijn bevindingen waren van de Vtwonen en Design beurs!

   

   

   

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Zelf aan de slag met de overhemden kussentjes

  Jullie kunnen nu ook zelf aan de slag met jullie creativiteit 🙂 Ik heb een stappenplan gemaakt hoe je zelf Read more

  Trend gespot!

  Het interieur heeft behoefte aan warmte. En dan bedoel ik niet dat je de kachel aan moet zetten (is wel Read more

  De eerste trend van 2017: Kurk!

  Het nieuwe jaar is begonnen! Nieuw jaar, nieuwe trends. Dat gebeurt natuurlijk niet van de één op de andere dag, Read more

  Terug van weggeweest: Tegels!

  Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je Read more

  Kapstok “Wilde dieren” zelf maken!

  Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen: de kapstok "Wilde dieren". Super cool, door de wilde dieren, en tegelijkertijd Read more

  Blue for you!

  Blauw is echt een hele hippe kleur op het moment. Vooral de vergrijsde blauw en denim blauw zijn heel populair. Read more

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *