Terug van weggeweest: Tegels!

Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je kunt dan ook super mooie en aparte soorten kopen. Tegels met een bijzondere vorm, zoals bijvoorbeeld de hexagon tegel. Of met een mooi motief, zoals te zien op de afbeeldingen op de Pinterest pagina van THUIS. Je hebt tegenwoordig ook hele mooie tegels met hout print/reliëf!

Je kunt ze goed combineren met natuurlijke materialen zoals hout. Laat bijvoorbeeld je houten vloer overvloeien in tegels, dan heb je gelijk een mooi verloop van de materialen op de vloer in de verschillende ruimtes. Maak mooie patronen of vormen met (verschillende) tegels. Of combineer eens verschillende soorten met elkaar.

Tegels zie je natuurlijk in de badkamer en het toilet, zowel op de vloer als de muur. Ook in de keuken, boven het aanrecht, zijn we bekend met tegelwerk. Maar denk er bijvoorbeeld ook eens aan om de schouw te betegelen. Of de vloer in de hal met leuke motief. Je kunt zelfs de vloer van je hele keuken en kamer bekleden met een mooie betonlook tegel!

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en al het moois dat er verkrijgbaar is. Hieronder een link, naar de Pinterest pagina van THUIS, met gave voorbeelden om jullie te inspireren.

Wil je ook graag tegels bij jou thuis, maar weet je niet zo goed hoe je ze moet gebruiken of hoe je een spannende combinatie maak? Geen probleem! Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op via de contactpagina.

Inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant?
Dé kleur van het jaar 2020 volgens Flexa

Ik vind het altijd zo’n leuk moment om naar uit te kijken: het moment waarop een verfmerk, zoals Flexa, de Read more

Zo laat je jouw huis groter lijken

Iedereen (oké, bijna iedereen) wil wel groter wonen. Dat vinden we gewoon fijn, wat ruimte om ons heen. Al is Read more

Ontdek jouw woonstijl

Heb jij ook moeite met het bepalen van jouw stijl in het interieur? Vind je zoveel dingen leuk en kun Read more

Dé trends voor 2019 voor de tuin en het balkon

Buiten is eigenlijk net zo belangrijk als binnen. Vaak besteden mensen wel veel aandacht aan het interieur, maar laten ze Read more

Histor kleur van het jaar 2019: Quiet Clearing

Ik vind het altijd een leuk moment wanneer de kleur van het jaar bekend wordt gemaakt. Ik ben niet alleen Read more

Styling musthaves

Zie je bij anderen vaak van die gezellige hoekjes en leuk gestylde plekjes in huis, maar heb je geen idee Read more

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.