Meteen naar de inhoud

Podcast van DoeMaarNatuurlijk

  Een interview?! Nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden, maar mijn eerste interview is een feit! Een tijdje geleden vroeg Masha van DoeMaarNatuurlijk.nl of ze mij mocht interviewen over duurzaamheid. Een onderwerp dat (de laatste tijd meer dan ooit) mijn aandacht heeft, dus ik dacht gelijk “JA!!”.

  We hebben het gehad over het duurzame interieuradvies dat ik geef, maar ook de meubels die ik restyle en de woonaccessoires in de shop. Superleuk om hier over te vertellen! Ben je benieuwd naar het interview/de podcast? In de video hieronder kun je het beluisteren. Ik ben benieuwd wat jij er van vind!

  Misschien vind je dit ook interessant?
  De kleur roze combineren in jouw interieur

  Soms zie je een mooie kleur, maar heb je geen idee hoe je die kleur moet combineren in jouw interieur. Read more

  Dit zijn de keukentrends van 2020

  Een keuken is een grote aanschaf en hier wil je zeker niet de plank misslaan. In deze blog vertel ik Read more

  Ontdek jouw woonstijl

  Heb jij ook moeite met het bepalen van jouw stijl in het interieur? Vind je zoveel dingen leuk en kun Read more

  Een duurzaam interieur, wat betekent dat voor mij als styliste?

  Ineens paste de puzzel in elkaar! Onbewust was ik al heel erg bezig met duurzame keuzes in het interieur. Ik Read more