Ontdek jouw woonstijl

Heb jij ook moeite met het bepalen van jouw stijl in het interieur? Vind je zoveel dingen leuk en kun je niet echt kiezen? Of vind je het gewoon leuk om dit soort testjes te doen? Dan ben je hier aan het goede adres! Doe de test en ontdek welke woonstijl het beste bij jou past.

Als je weet welke woonstijl bij jou past, dan kun je binnen die woonstijl gaan beginnen met inrichten of je huidige inrichting aanvullen. Weet je het niet? Dan wordt het waarschijnlijk één grote chaos en mix van stijlen. Nou is een mix niet altijd een chaos, maar als je stijlen gaat mixen doe het dan bewust en met smaak. Zorg er ook voor dat je niet teveel stijlen door elkaar mixt.

Ook voor het maken van een moodboard en wanneer je een interieuradvies wilt, is het handig om de woonstijlen test te doen. Het zorgt voor veel duidelijkheid en geeft een goede richting om mee te beginnen.

Waar wacht je nog op? Start de test en ontdek jouw woonstijl!

0%

Dit moodboard spreekt mij het meest aan:

Dit is mijn droomhuis:

Mijn favoriete tijdschrift is:

Dit behang mag er bij mij op de muur

Hier let ik op als ik iets koop:

Groen in huis:

Dit kleurenpallet spreekt me aan:

Dit vloerkleed wil ik in huis:

Deze stelling is mij op het lijf geschreven:

Deze lamp mag mijn huis verlichten:

Deze materialen geven mij een fijn gevoel:

Dit mag er bij mij aan de wand komen:

Mijn belangrijkste wens voor het interieur is:

In deze fauteuil plof ik graag neer:

Deze keywords omschrijven mijn woonstijl:

Ontdek jouw woonstijl
Romantische woonstijl

In jouw interieur zie je veel zachte kleuren, ronde vormen, veel warmte en gezelligheid. Jij ben een romantisch type! En denk dan niet gelijk alleen maar aan bloemetjes en roze, want er zijn meerdere woonstijlen en kenmerken die tot de Romantische woonstijl behoren. Bijvoorbeeld Scandinavisch, Landelijk en Klassiek. Dit betekent niet dat je je persé moet beperken tot deze ene woonstijl. Het kan juist leuk zijn om verschillende woonstijlen te combineren. Jij als persoon bent immers ook niet in een hokje te plaatsen toch? Heeeeeel veel inspiratie voor de Romantische woonstijl (en alle andere woonstijlen) vind je op Pinterest. Wil je advies over hoe je jouw persoonlijke interieur creëert? Neem dan contact met me op via het contactformulier op de website.
Stoere woonstijl

Jij houd van stoer en dat zie je terug in jouw interieur! Kleuren zoals groen, cognac, zwart, grijs en donkerblauw spreken je aan en zullen zeker terugkomen in jouw huis. Net als de stoere materialen hout, beton, grof geweven stoffen en leer. Tierelantijntjes zal je zeker niet terugzien bij jou! Tot de stoere woonstijl behoren Industrieel, Sober en Vintage. Maar dit betekent niet dat je je persé moet beperken tot deze ene woonstijl. Het kan juist leuk zijn om verschillende woonstijlen te combineren. Jij als persoon bent immers ook niet in een hokje te plaatsen toch? Heeeeeel veel inspiratie voor de Stoere woonstijl (en alle andere woonstijlen) vind je op Pinterest. Wil je advies over hoe je jouw persoonlijke interieur creëert? Neem dan contact met me op via het contactformulier op de website.
Luxe woonstijl

Je hoeft geen luxe paardje te zijn wil je van deze woonstijl houden. Je houd gewoon van mooie dingen! Grote gebaren, luxe stoffen, de kracht van de eenvoud. Alle elementen zijn met zorg gekozen en stralen iets krachtigs uit. Bij deze woonstijl horen zowel Minimalisme, als een beetje Glamour en Design. Maar dit betekent niet dat je je persé moet beperken tot deze ene woonstijl. Het kan juist leuk zijn om verschillende woonstijlen te combineren. Jij als persoon bent immers ook niet in een hokje te plaatsen toch? Heeeeeel veel inspiratie voor de Luxe woonstijl (en alle andere woonstijlen) vind je op Pinterest. Wil je advies over hoe je jouw persoonlijke interieur creëert? Neem dan contact met me op via het contactformulier op de website.
Natuurlijke woonstijl

Doe maar lekker gewoon! Met deze woonstijl ga je een beetje back to basic. Veel natuurlijke materialen zoals hout en linnen. Neutrale tinten en niet teveel gekke uitschieters. Ohja, en vergeet de planten niet. Ook een belangrijk element in deze woonstijl. Je komt hier helemaal tot rust. Dit betekent niet dat je je persé moet beperken tot deze ene woonstijl. Het kan juist leuk zijn om verschillende woonstijlen te combineren. Jij als persoon bent immers ook niet in een hokje te plaatsen toch? Heeeeeel veel inspiratie voor de Natuurlijke woonstijl (en alle andere woonstijlen) vind je op Pinterest. Wil je advies over hoe je jouw persoonlijke interieur creëert? Neem dan contact met me op via het contactformulier op de website.
Etnische woonstijl

Op vakantie in eigen huis! Dat is het gevoel dat jij het liefst ervaart als je thuis bent. In jouw interieur zie je veel invloeden uit het buitenland. Een rustige basis met subtiele details of een mix van verschillende prints en kleuren. En van Ibiza tot Bohemian en een Marrokaanse twist, het kan allemaal in deze woonstijl. Maar dit betekent niet dat je je persé moet beperken tot deze ene woonstijl. Het kan juist leuk zijn om verschillende woonstijlen te combineren. Jij als persoon bent immers ook niet in een hokje te plaatsen toch? Heeeeeel veel inspiratie voor de Etnische woonstijl (en alle andere woonstijlen) vind je op Pinterest. Wil je advies over hoe je jouw persoonlijke interieur creëert? Neem dan contact met me op via het contactformulier op de website.

Share your Results:

Wil je alvast de verschillende woonstijl ontdekken en inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op de Pinterest pagina van THUIS.

Misschien vind je dit ook interessant:
Iedereen (oké, bijna iedereen) wil wel groter wonen. Dat vinden we gewoon fijn, wat ruimte
Buiten is eigenlijk net zo belangrijk als binnen. Vaak besteden mensen wel veel aandacht aan
Ik vind het altijd een leuk moment wanneer de kleur van het jaar bekend wordt
Zie je bij anderen vaak van die gezellige hoekjes en leuk gestylde plekjes in huis,
Vaak zie ik dat mensen een beetje schrikken als ik ze het moodboard laat zien