Ontdek jouw woonstijl

Heb jij ook moeite met het bepalen van jouw stijl in het interieur? Vind je zoveel dingen leuk en kun je niet echt kiezen? Of vind je het gewoon leuk om dit soort testjes te doen? Dan ben je hier aan het goede adres! Doe de test en ontdek welke woonstijl het beste bij jou past.

Als je weet welke woonstijl bij jou past, dan kun je binnen die woonstijl gaan beginnen met inrichten of je huidige inrichting aanvullen. Weet je het niet? Dan wordt het waarschijnlijk één grote chaos en mix van stijlen. Nou is een mix niet altijd een chaos, maar als je stijlen gaat mixen doe het dan bewust en met smaak. Zorg er ook voor dat je niet teveel stijlen door elkaar mixt.

Ook voor het maken van een moodboard en wanneer je een interieuradvies wilt, is het handig om de woonstijlen test te doen. Het zorgt voor veel duidelijkheid en geeft een goede richting om mee te beginnen.

Waar wacht je nog op? Start de test en ontdek jouw woonstijl!

0%

Welk moodboard spreek jou het meest aan?

Dit is mijn droomhuis

Mijn favoriete tijdschrift is:

Dit behang mag bij mij op de muur:

Hier let ik op als ik iets koop:

Groen in huis:

Dit kleurenpalet spreekt me aan:

Deze stelling is mij op het lijf geschreven:

Dit vloerkleed wil ik in huis:

Deze materialen spreken mij aan:

Dit mag bij mij aan de wand hangen:

Deze lamp mag mijn huis verlichten:

Mijn belangrijkste wens voor het interieur:

In deze fauteuil plof ik graag neer:

Deze keywords omschrijven mijn woonstijl:

Ontdek jouw woonstijl
Romantische woonstijl
Stoere woonstijl
Etnische woonstijl
Luxe woonstijl
Natuurlijke woonstijl

Share your Results:

Wil je alvast de verschillende woonstijlen ontdekken en inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op de Pinterest pagina van THUIS.