Ga naar de inhoud

Portfolio 20

Opdracht:

Twee totaal verschillende woonstijlen combineren tot één geheel waar ze zich beide fijn bij voelen. Ook moesten er een aantal meubelstukken blijven, zoals de banken, de tafels en de fauteuil. De erfstukken (een lamp, de secretaire, schilderijen en een klok) mochten ook een mooie plek krijgen in het nieuwe interieur.

Moodboard:

Deze klant vond het leuk om zelf een moodboard te maken en dan te kijken of ik daar mee verder kan. Zij hebben de workshop Moodboard maken bij mij gevolgd en zijn beide aan de slag gegaan met een moodboard die helemaal naar hun smaak was. Hieronder het resultaat.

Zoals je ziet zijn het echt twee totaal andere stijlen en kleurencombinaties. Een behoorlijke uitdaging, maar zeker niet onmogelijk zolang je allebei compromissen doet.

Indeling:

Zij vinden het fijn om een zomer- en een winter indeling te hebben. In de zomer het zitgedeelte gericht op de tuin en in de winter meer knusheid en het zitgedeelte meer naar het midden van de ruimte. Maar altijd de haard als centraal punt in de ruimte.

Links: Winter indeling | Rechts: Zomer indeling

3D Ontwerp:

De klant aan het woord:

Mandy heeft ons heel goed geholpen om onze verschillende stijlen voorkeur van kleuren te combineren. Hierbij was ook de wens om erfstukken met nieuw te vermengen. De keuken wilde we met kleur en stijl verbinden met de woonkamer. Kortom veel eisen met een fantastisch verrassend resultaat. Dank je wel Mandy!

Zie meer van het portfolio van THUIS.