Ga naar de inhoud

Portfolio 14

Opdracht:

Verhuizen is hartstikke leuk, maar niet altijd makkelijk. Want hoe maak je een huis nou naar jouw wens en jouw smaak? Dit was ook waar dit gezin tegen aan liep vlak voor de verhuizing naar hun nieuwe huis. Niet alleen qua stijl was er zoveel mogelijk. Maar ook de indeling kon op verschillende manieren (dus de zithoek voor en de eethoek achter of andersom).

Ik heb met ze meegekeken naar de beste indeling en heb totaal verschillende opties voorgesteld. Voor het bepalen van de stijl heb ik, aan de hand van een afbeeldingen die ze hebben doorgestuurd, moodboards gemaakt waarvan ik dacht dat het ze zou aanspreken.

Plattegronden:

Eindadvies:

Voor de indeling hebben ze gekozen voor de 4e plattegrond die je hierboven ziet.

Het uiteindelijke moodboard zie je hierboven en hieronder zie je het eindresultaat en wat de klant van het advies vond.

De klant aan het woord:

“Na het zetten vd handtekening op het koopcontract van ons nieuwe huis gingen mijn gedachte al vrij snel naar het inrichten ervan. Omdat ik een soort van “creatief gen” mis, is dat voor mij een hele klus…Gelukkig kwam ik de moodboards van Mandy tegen op Pinterest…halleluja…ik dacht meteen: dit ga ik heel graag uit handen geven.

Gelukkig kon ze ons in haar drukke schema passen. Contact via de mail verliep vlot en met het eindresultaat zijn we ontzettend blij! Indelingen v/d woonkamer zoals wij ze niet zouden kunnen bedenken en mooie kleuren daarbij.

Ik zou iedereen de interieuradvies van Mandy aanraden!”

Zie meer van het portfolio van THUIS.