Ga naar de inhoud

Portfolio 9

Opdracht:

De klant had een verouderd huis gekocht die grotendeels gerenoveerd zou worden. Alles mocht nieuw! Het was belangrijk dat het een fijne plek zou worden waar de klant fijn thuis kon komen na een drukke werkdag.

We zijn zowel met de woonkamer/keuken aan de slag gegaan, als de slaapkamers. Het resultaat én de before and after foto’s vind je hieronder.

Woonkamer:

Een stoere, warme woonkamer met een luxe maar toch industriële uitstraling. De keuken is er helemaal uitgesloopt en samen hebben we een nieuwe keuken uitgezocht. Ook de trapkast en de deur naar de hal zijn weggehaald, zodat het één mooie grote ruimte werd.

Ik heb meerdere moodboards en plattegronden gemaakt en na een paar aanpassingen zijn daar onderstaand moodboard en plattegrond uit gekomen. Ik heb dit uitgewerkt in een 3D visualisatie, lichtplan, kleurplan en shoppingpagina. En heb hier uitgebreide tips en uitleg bij gegeven. Het hele plan vind je hier. Vervolgens zijn we samen gaan shoppen voor een vloer, behang, gordijnen en verschillende accessoires. De meubels hebben zij zelf gekozen aan de hand van de shoppingpagina’s.

interieuradvies stoere, warme, industriële woonkamer

Shoppingpagina’s:

Foto’s van het eindresultaat:

interieuradvies woonkamer

Foto’s van situatie voor de verbouwing:

Slaapkamer:

Ook de slaapkamers hebben een grondige make-over gehad. Twee slaapkamers zijn samengevoegd tot een luxe master bedroom met hotel gevoel en een prachtige inloopkast.

Foto’s van situatie voor de verbouwing:

Kantoor aan huis:

Van een andere slaapkamer is een kantoor gemaakt voor hem. Een prettige thuiswerk plek, maar ook een plek voor zijn prachtige verzamelingen.

Zie meer van het portfolio van THUIS.