Ga naar de inhoud

Portfolio 8

Een luxe woonstijl met een stoere twist! Maar hoe gaat dat er uit zien in een interieur? Wat zijn de mogelijkheden? En wat moeten we kopen om uiteindelijk ook echt die sfeer te bereiken?

Ik heb deze klant van a tot z geholpen met het interieur van hun nieuwe woning. De woning moest nog gebouwd worden, dus ze hadden geen idee van de ruimte en hoe je die kan indelen. Wel hadden ze wat ideeën over de sfeer, kleuren en bepaalde wensen, maar vonden het lastig om dit concreet te maken en te vertalen naar een interieur. Heel erg leuk om zo betrokken te zijn bij het proces en een compleet advies te mogen geven!

Moodboard:

Blauw-, groentinten en een kleine roze twist. Geen felle kleuren en vooral veel warmte. Dat stond vast! Ook wilde ze graag kunst verwerken in het interieur. Ik vind het mooi om zo’n kunstwerk dan echt te betrekken bij een interieur, dus dat heb ik gedaan. Hiernaast/onder zie je het moodboard dat is ontstaan na verschillende aanpassingen. “Een schot in de roos!”, volgens de klant.

In het midden van het moodboard zie je het kunstwerk dat ook letterlijk centraal komt te staan in het interieur.

moodboard woonkamer en keuken twee onder een kap woning

3D visualisatie:

Concreet maken van het ontwerp:

In de 3D visualisatie zie je al welke kleur waar komt en krijg je een idee van de meubels, maar waar kun je die meubels kopen? En welke kleurnummers heb je nodig voor de muurverf? En de verlichting? Hoe zit dat?

Er zit een lichtplan, shoppingtips, kleurenplan en uitgebreide uitleg en tips bij dit ontwerp, zodat de klant (zodra zij de sleutel hebben) aan de slag kan het het uitvoeren van het ontwerp.

Foto’s van het eindresultaat:

Onderstaande foto’s ontving ik van de klant nadat het advies helemaal was uitgevoerd. Heel leuk om te zien hoe het ontwerp “echt” is geworden!

Zie meer van het portfolio van THUIS.