Ga naar de inhoud

Portfolio 18

Opdracht:

“Ik wil graag een goed beeld krijgen van hoe de nieuwe meubels staan in ons nieuwe huis. Jouw interieurtekeningen spreken me heel erg aan. Ik heb ideeën over een kleur muur, maar zou niet weten welke kleur op welke muur juist wel of juist niet past. Kun jij me helpen?”

Natuurlijk kan ik dat! Nadat ik een duidelijk overzicht had gekregen van de meubels, de indeling en de ideeën, ben ik aan de slag gegaan met een 3D visualisatie. Hierin komt alles samen en kun je precies zien hoe het straks gaat worden in het nieuwe huis. Ik heb mijn eerste stilistische voorkeur qua kleuren verwerkt in de eerste versie van de visualisatie en eigenlijk was dit gelijk helemaal goed, maar waren ze toch benieuwd hoe het met de andere kleur op de muur zou zijn. De twee verschillende versies zie je hieronder.

Voor de 3D visualisatie heb ik twee standpunten in de keuken en twee in de woonkamer om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de ruimte.

Versie 1:

Versie 2:

De klant aan het woord:

“Mandy heeft meerdere 3D visualisaties gemaakt van mijn nieuwbouwhuis. Ze heeft gewerkt met mijn wensen en voorbeelden en heeft deze aangevuld met nuttige tips. Vanwege de afstand in woonplaats hadden we voornamelijk contact per mail, dat heel prettig en snel verliep. Met de 3D visualisaties heb ik een heel goed beeld van de mogelijkheden van mijn nieuwe huis en kan ik gericht aan de slag met het bestellen van o.a. meubels die nu echt goed bij het geheel gaan passen.”

Zie meer van het portfolio van THUIS.