Ga naar de inhoud

Portfolio 6

Opdracht:

“Super veel ruimte in de keuken. We zouden dat wel wat meer willen opvullen. Meer de ruimte benutten, maar we willen niet aan een verbouwing beginnen. Misschien zijn er mogelijkheden die wij niet zien?” Dit was het bericht dat ik kreeg als opdracht voor een online interieuradvies.

 

Plattegronden:

Om de indeling te kunnen bepalen heb ik een aantal verschillende plattegronden gemaakt. Bij een aantal plattegronden heb ik de keuken als het ware doorgetrokken door een bar te plaatsen. Zo creëer je extra werkruimte en dat is altijd fijn. Het vloerkleed zorgt ervoor dat er optisch een eiland ontstaat, zodat de eettafel niet zweeft in de grote ruimte. Bij de laatste twee plattegronden heb ik een roomdivider ingetekend. Een roomdivider zorgt ervoor dat een ruimte knusser wordt, maar het maakt het niet persé kleiner.

3D visualisatie:

De klant heeft de plattegrond gekozen die het meest aansprak (de laatste in het rijtje hieronder) en deze heb ik uitgewerkt in een 3D visualisatie om te laten zien hoe de ruimte er dan uit komt te zien. Op de foto’s die ik van tevoren kreeg, zag ik een aantal kleuren terugkomen en deze heb ik uitvergroot in het advies. Verder vertelde ze me dat ze fan zijn van de botanisch trend en dat ze van natuurlijke kleuren en elementen houden.

 

De klant aan het woord:

“Afgelopen maand heb ik een Online Interieuradvies gewonnen bij THUIS interieur & woondeco. Super blij was ik, maar wat kon ik verwachten? Nou, het advies was echt boven verwachting! Het sloot perfect aan op onze wensen en smaak. Alles was in detail uitgetekend in een 3D visualisatie en wanneer we vragen hebben, werd er hele fijne uitleg gegeven. De communicatie verliep heel vlot. We zouden, als we advies nodig hebben, zo opnieuw een afspraak maken!”

 

Zie meer van het portfolio van THUIS.