Ga naar de inhoud

Portfolio 21

Opdracht:

Een stoere woonkamer voor een stoer gezin. Dit gezin had verhuisplannen en wilde in hun nieuwe huis graag goed uitpakken. In hun huidige woning konden ze weinig stijl en eigenheid ontdekken. Alles was in grijstinten en daar mocht wel wat verandering in komen. Groen vinden ze een hele mooie kleur. Verder wilde ze graag stoere materialen, fotobehang en een warm gevoel in huis.

Moodboards:

Voor het bepalen van de stijl heb ik verschillende moodboards gemaakt. De kleur groen in de hoofdrol en ook de stoere materialen spelen een belangrijke rol. Ik heb geprobeerd om zo verschillend mogelijke stijlen te laten zien, zodat ik de smaak van de klant kan pijlen.

Van een heel rustig moodboard tot een moodboard met een accentkleur geel. En van botanische tot sober, industrieel en zelfs een vleugje van de Scandinavische woonstijl.

Eindadvies:

De klant heeft er voor gekozen om verschillende elementen uit de moodboards samen te voegen. Uiteraard heb ik wel gekeken of deze elementen samengevoegd konden worden, zonder dat het rommelig werd of dat er te veel stijlen gemixed zouden worden. Hieronder zie je het moodboard dat daar uit is gekomen.

Ook hebben zij uit de 10 plattegronden die ik stuurde verschillende delen samengevoegd. Op het laatst nog een kleine wijziging in de kastenwand. Die wijziging kun je zien als je de plattegrond en de 3D visualisaties hieronder vergelijkt.

Stoere woonkamer

Zie meer van het portfolio van THUIS.