Meteen naar de inhoud

Workshop “Maak van je huis een THUIS” inclusief High tea

De ideale combinatie: creatief en gezellig bezig zijn én genieten van allemaal lekkers en een heerlijke kop thee. Het kan! Tijdens de workshop “Maak van je huis een THUIS” bij restaurant Leuk! Samen organiseren we een gezellige middag en jij bent welkom!

.

Wat kun je verwachten?

Het wordt vooral erg gezellig. Dat is het belangrijkste! Daarnaast krijg je inzicht in kleurgebruik. Ik leer je technieken voor het maken van een moodboard. Je leert je eigen woonstijl (nog beter) kennen. En natuurlijk gewoon lekker knippen, plakken en bladeren in tijdschriften. En dit alles onder het genot van een heerlijke kop thee en allerlei lekker hapjes.

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Het klinkt lang, maar time flies when you’re having fun! We beginnen met wat uitleg en voorbeelden. Daarna gaat ieder zelf aan de slag met zijn/haar moodboard. Ik kijk ondertussen met je mee en help je daar waar dat nodig is. Wil je advies over jouw interieur? Neem dan foto’s en een plattegrond mee. We kijken dan samen naar dingen zoals de indeling, welke wand kun je het beste een kleurtje geven en hoe kun je jouw moodboard toepassen in huis?

Je gaat naar huis met jouw eigen moodboard, een berg aan inspiratie én je hebt een gezellige middag gehad.

Waarom?

Gewoon omdat het kan en omdat je wel een lekker middagje uit hebt verdiend! Daarnaast is het heel leuk en ontspannen om te doen.

Met een moodboard kun je heel goed jouw gevoel vertalen naar beeld. Het vertaalt jouw woonstijl veel beter dan woorden ooit kunnen doen. Je kunt via je moodboard communiceren met je partner/huisgenoot en met een woonwinkel, zij zien gelijk wat je bedoeld. Het moodboard wordt het uitgangspunt van jouw interieur.

Corona maatregelen

Ik vind het belangrijk om de workshop op een verantwoorde manier te organiseren en de 1,5 meter maatregel te handhaven. Gelukkig mogen we gebruik maken van de grote workshop zolder bij Leuk Den Helder! Hier is genoeg ruimte om afstand van elkaar te kunnen houden en op een verantwoorde manier de workshop te volgen.

Waar en wanneer?

Locatie: Leuk! Den Helder | Willemsoord 60a | 1781 AS Den Helder

Datum: Nog geen nieuwe data

Tijd Workshop: 11:15 – 14:00 uur

Tijd High Tea: 14:00 uur

Locatie: Leuk! Schagen | Nieuwe Laagzijde 11 | 1741 GE Schagen

Datum: Nog geen nieuwe data

Tijd Workshop: 12:00 – 14:45 uur

Tijd High Tea: 14:45 uur

Wat zijn de kosten?

De workshop kost €53,50. Dit is inclusief high tea en alle benodigdheden voor de workshop.

Wat moet je meenemen?

Jezelf, jouw ideeën en misschien een klein beetje creativiteit. Dat is hetgeen dat je echt nodig hebt. Daarnaast kun je foto’s en een plattegrond meenemen van de ruimte waar jij het moodboard voor gaat maken, zodat we hier samen naar kunnen kijken. Als je zelf al afbeeldingen, foto’s, behang- of kleurstalen hebt verzameld, dan mag je die uiteraard ook meenemen!

Interesse?

Ben je enthousiast? Meld je dan snel aan! Dit kan door mij een berichtje te sturen via het contactformulier of door te mailen naar info@leukrestaurant.com. Aangemeld? Laat het ons ook weten in het Facebook event en blijf op de hoogte van de updates over de workshop.

www.leukrestaurant.com