Mondeling interieuradvies aan huis

Is jouw interieur toe aan een opfrisser of ben je op zich best tevreden over je interieur, maar krijg je het niet gezellig? Voelt het misschien kaal? Of ziet het eruit als een bij elkaar geraapt zooitje? Heb je geen idee welke kleur mooi zal staan bij de rest?

Ik help je graag met een interieuradvies aan huis! We bespreken samen jouw wensen en deze vertaal ik naar een idee voor de betreffende ruimte. Het kan gaan om alle mogelijke ruimtes die je kunt bedenken: woonkamer, badkamer, slaapkamer, kinderkamer, studeerkamer, bedrijfsruimte, zolder en ga zo maar door.

Wat kun je verwachten?

  • Ik kom bij jou thuis langs om de betreffende ruimte te bekijken. We bespreken jouw wensen en waar je tegen aan loopt qua styling van de ruimte.
  • Samen gaan we zoeken naar oplossingen om er echt jouw huis van te maken, waar je je fijn in voelt. Een huis dat helemaal af is.
  • Ik geef je praktische tips waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.
  • Ter plekke kunnen we al wat gaan schuiven of aanpassen om het resultaat te bekijken.
  • Na afloop stuur ik je een samenvatting met de tips en alles wat besproken hebben, zodat je hiermee zelf aan de slag kunt gaan. Ook krijg je een moodboard toegestuurd in de sfeer zoals we besproken hebben.

Wat kost een interieuradvies aan huis?

Voor een interieuradvies aan huis bestaan er verschillende pakketten.

  • Mondeling interieuradvies aan huis: €345,00 (Dit is het pakket waar je nu kijkt)
  • Mondeling interieuradvies aan huis + uitgewerkt advies: €475,00
  • Mondeling interieuradvies + styling aan huis: €595,00

(Voor het gesprek bij jou thuis geldt een reiskostenvergoeding van €0,30 per kilometer)

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe werkt het?

Mondeling interieuradvies aan huis

Ik kom bij jou thuis en we beginnen eerst met een kennismaking. Het is voor mij namelijk belangrijk om te weten wie mijn klant is. Pas als ik weet wie jij bent, kan ik een advies op maat maken. Jij bent immers degene die in het huis woont waar ik het ontwerp voor maak, dus jij moet je er thuis gaan voelen. In het gesprek bespreken we wie jij bent, wat je mooi vindt, wat jouw stijl is en wat je wel en ook absoluut niet wilt. Misschien heb je al afbeeldingen verzameld van dingen die je mooi vindt. Dat kunnen ook kleurcombinaties of stoffen zijn. Ik probeer zo goed mogelijk te luisteren naar jouw wensen, zodat ik een advies kan geven dat bij jou past.

Vervolgens maken we na ons kennismakingsgesprek een rondje door het huis om te kijken wat er allemaal moet gebeuren om het gewenste resultaat te bereiken. Ik zal je adviseren over onder andere kleurgebruik, indeling en welke meubels/accessoires je het beste kan gebruiken om een interieur te creëren waarin jij je helemaal thuis gaat voelen en hoe de sfeer zoals besproken toegepast kan worden. Hierbij maken we onder andere gebruik van de stalen die ik bij me heb. Denk hierbij aan kleur-, stof-, behang- en houtstalen.

Na afloop ontvang je via de mail en terugkoppeling. Zo kan je alle tips en adviezen altijd rustig teruglezen. Ook zal je een visuele terugkoppeling krijgen in de vorm van een moodboard die speciaal voor jou is gemaakt.

Wat moet je voorbereiden?

Het allerbelangrijkste is dat jij zelf weet wat jouw wensen zijn of waar je tegenaan loopt qua styling. Daarnaast is het handig om bijvoorbeeld inspiratie te verzamelen op Pinterest of om alvast een soort moodboard te maken (hoeft helemaal niet professioneel hoor), zodat we gelijk visueel kunnen zien wat jouw smaak is en in welke richting ik moet denken.

Interesse?

Wil je een interieuradvies aan huis of twijfel je over welk pakket voor jou de beste optie is? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Onder het kopje “Contact” vind je de contactgegevens.

Liever een uitgebreid interieuradvies op papier? Kijk hier voor de andere mogelijkheden.