Mondeling interieuradvies aan huis + uitgewerkt advies

interieuradvies aan huis

Is jouw interieur toe aan een opfrisser of ben je op zich best tevreden over je interieur, maar krijg je het niet gezellig? Voelt het misschien kaal? Of ziet het eruit als een bij elkaar geraapt zooitje? Heb je geen idee welke kleur mooi zal staan bij de rest?

Ik help je graag met een interieuradvies aan huis! We bespreken samen jouw wensen en deze vertaal ik naar een idee voor de betreffende ruimte. Het kan gaan om alle mogelijke ruimtes die je kunt bedenken: woonkamer, badkamer, slaapkamer, kinderkamer, studeerkamer, bedrijfsruimte, zolder en ga zo maar door.

Wat kun je verwachten?

  • Ik kom bij jou thuis langs om de betreffende ruimte te bekijken. We bespreken jouw wensen en waar je tegen aan loopt qua styling van de ruimte.
  • Samen gaan we zoeken naar oplossingen om er echt jouw huis van te maken, waar je je fijn in voelt. Een huis dat helemaal af is.
  • Ik geef je praktische tips waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.
  • Ter plekke kunnen we al wat gaan schuiven of aanpassen om het resultaat te bekijken.
  • Na afloop van het gesprek stuur ik je twee moodboards (en twee plattegronden) aan de hand van wat we besproken hebben. Uit deze twee opties kies jij degene die jou het meest aanspreekt.
  • Bij het gekozen moodboard maak ik een shopping list en die stuur ik natuurlijk ook nog naar je toe.
  • Aan het eind stuur ik je een samenvatting met de tips en alles wat besproken hebben, zodat je hiermee zelf aan de slag kunt gaan.
styliste aan huis

Wat kost een interieuradvies aan huis?

Voor een interieuradvies aan huis bestaan er verschillende pakketten.

  • Mondeling interieuradvies aan huis: €345,00
  • Mondeling interieuradvies aan huis + uitgewerkt advies: €475,00 (Dit is het pakket waar je nu kijkt)
  • Mondeling interieuradvies + styling aan huis: €595,00

(Voor het gesprek bij jou thuis geldt een reiskostenvergoeding van €0,30 per kilometer)

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe werkt het?

Ik kom bij jou thuis en we beginnen eerst met een kennismaking. Het is voor mij namelijk belangrijk om te weten wie mijn klant is. Pas als ik weet wie jij bent, kan ik een advies op maat maken. Jij bent immers degene die in het huis woont waar ik het ontwerp voor maak, dus jij moet je er thuis gaan voelen. In het gesprek bespreken we wie jij bent, wat je mooi vindt, wat jouw stijl is en wat je wel en ook absoluut niet wilt. Misschien heb je al afbeeldingen verzameld van dingen die je mooi vindt. Dat kunnen ook kleurcombinaties of stoffen zijn. Ik probeer zo goed mogelijk te luisteren naar jouw wensen, zodat ik een advies kan geven dat bij jou past.

Vervolgens maken we na ons kennismakingsgesprek een rondje door het huis om te kijken wat er allemaal moet gebeuren om het gewenste resultaat te bereiken. Ik zal je adviseren over onder andere kleurgebruik, indeling en welke meubels/accessoires je het beste kan gebruiken om een interieur te creëren waarin jij je helemaal thuis gaat voelen en hoe de sfeer zoals besproken toegepast kan worden. Hierbij maken we onder andere gebruik van de stalen die ik bij me heb. Denk hierbij aan kleur-, stof-, behang- en houtstalen.

indeling

Volgende ronde

Nadat ik bij jou thuis ben geweest, ga ik alles uitwerken. Hier komen vaak twee moodboards uit en eventueel twee plattegronden. Deze stuur ik naar je toe, zodat jij kunt kijken welke van de twee jouw voorkeur heeft en waar we mee verder gaan. Zodra ik dit weet ga ik bij het gekozen moodboard een shopping list maken. Dit is een lijst van woonaccessoires/meubels die je kunt aanschaffen en waarmee je het besproken plan kunt gaan uitwerken. Vervolgens kun je zelf aan de slag met alle tips en de aangereikte handvatten om van je huis een echt thuis te maken.

Wat moet je voorbereiden?

Het allerbelangrijkste is dat jij zelf weet wat jouw wensen zijn of waar je tegenaan loopt qua styling. Daarnaast is het handig om bijvoorbeeld inspiratie te verzamelen op, zodat we gelijk visueel kunnen zien wat jouw smaak is en in welke richting ik moet denken. Ook is, als je advies wilt over de indeling, een plattegrond handig om klaar te leggen.

Interesse?

Wil je een interieuradvies aan huis of twijfel je over welk pakket voor jou de beste optie is? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Onder het kopje “Contact” vind je de contactgegevens.

Liever een uitgebreid interieuradvies op papier? Kijk hier voor de andere mogelijkheden.