Meteen naar de inhoud

De kleur roze combineren in jouw interieur

  Soms zie je een mooie kleur, maar heb je geen idee hoe je die kleur moet combineren in jouw interieur. Ik heb juist oneindig veel ideeën over hoe ik die kleur kan combineren en heb besloten om jou een beetje op weg te helpen met wat inspiratie.

  Ongemerkt gebruikte ik de laatste tijd vaak de kleur roze in projecten. Een mooie trendkleur en zeker ook een fijne kleur om mee te combineren. Het maakt het geheel warm en zacht, maar kan ook zeker op een stoere manier gecombineerd worden! Kijk je mee?

  Een frisse mix

  roze combineren interieur

  Een frisse mix van kleuren waar je vrolijk van wordt! Ik heb gekozen voor accentkleuren in een krachtige roze tint met een warme mosterdgeel. De groene kleur zorgt voor rust en zorgt ervoor dat de combinatie niet te hysterisch wordt. Daarnaast gebruik ik een zwart-wit print voor een moderne twist. Het geheel is licht en fris, maar toch warm en knus.

  Zacht en tegelijkertijd stoer­­­

  roze en groen interieur

  Het mannelijke stoere voor hem, gecombineerd met het zachte vrouwelijke voor haar. Je ziet een cognac bank met naar buiten gestikte naden en donkere betonlook voor de stevige body. Daartegenover staan licht hout, poeder roze en ronde vormen. Een mooie mix van woonstijlen en kleuren.

  Een krachtige kleurencombinatie

  Warme robuuste tinten gaan ook prima samen met een vergrijsde roze kleur. Dit is een mooi voorbeeld van hoe koele tinten, zoals blauw en groen, warmer gemaakt kunnen worden door daar kleuren aan toe te voegen zoals roze en bruin.

  Natuurlijk en zacht

  Poedertinten en aardetinten gaan goed samen. Voeg daar een metallic aan toe zoals brons, messing, goud of koper en je hebt een geweldige combinatie die rust uitstraalt zonder dat het saai is.

  Een Scandinavisch interieur

  combinatie met roze interieur

  Krachtige blauwtinten, gecombineerd met een mintgroene kleur in de basis. Roze en cognac/roestbruin komen terug als accentkleur. Belangrijk is dat het geheel licht is en dat je dus veel wit gebruikt (niet te veel natuurlijk). Hierdoor ontstaat die Scandinavische twist en wordt het geheel niet te donker.

  Daar waar ik eerst nog een beetje moest wennen aan roze, ben ik nu helemaal enthousiast! Je kunt de kleur met heel veel andere kleuren combineren én het past in praktisch alle woonstijlen. Wil je advies over hoe je een kleur kunt toepassen bij jou thuis? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk graag met je mee tijdens een interieuradvies!

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Zo combineer je de kleur blauw in jouw interieur

  Soms zie je een mooie kleur, maar heb je geen idee hoe je die kleur moet combineren in jouw interieur. Read more

  Interieurtrends zomer/najaar 2020

  Jouw (t)huis was nog nooit zo belangrijk als nu. Besteed daarom genoeg aandacht aan het gezellig maken ervan. Creëer een Read more

  Ontdek jouw woonstijl

  Heb jij ook moeite met het bepalen van jouw stijl in het interieur? Vind je zoveel dingen leuk en kun Read more

  Dit zijn de verftrends voor 2021

  Een wand in één kleur schilderen kan iedereen (bedenken), maar je kan zoveel meer doen met de wanden! In interieuradviezen Read more

  Zo combineer je de Flexa kleur van het jaar 2021 “Brave Ground”

  Ieder jaar roepen de grote merken, zoals Flexa, één kleur uit tot kleur van het jaar. Dit is dé kleur Read more

  Dé kleur van het jaar 2020 volgens Flexa

  Ik vind het altijd zo’n leuk moment om naar uit te kijken: het moment waarop een verfmerk, zoals Flexa, de Read more