Ga naar de inhoud

De kleur roze combineren in jouw interieur

    Soms zie je een mooie kleur, maar heb je geen idee hoe je die kleur moet combineren in jouw interieur. Ik heb juist oneindig veel ideeën over hoe ik die kleur kan combineren en heb besloten om jou een beetje op weg te helpen met wat inspiratie.

    Ongemerkt gebruikte ik de laatste tijd vaak de kleur roze in projecten. Een mooie trendkleur en zeker ook een fijne kleur om mee te combineren. Het maakt het geheel warm en zacht, maar kan ook zeker op een stoere manier gecombineerd worden! Kijk je mee?

    Een frisse mix

    roze combineren interieur

    Een frisse mix van kleuren waar je vrolijk van wordt! Ik heb gekozen voor accentkleuren in een krachtige roze tint met een warme mosterdgeel. De groene kleur zorgt voor rust en zorgt ervoor dat de combinatie niet te hysterisch wordt. Daarnaast gebruik ik een zwart-wit print voor een moderne twist. Het geheel is licht en fris, maar toch warm en knus.

    Zacht en tegelijkertijd stoer­­­

    roze en groen interieur

    Het mannelijke stoere voor hem, gecombineerd met het zachte vrouwelijke voor haar. Je ziet een cognac bank met naar buiten gestikte naden en donkere betonlook voor de stevige body. Daartegenover staan licht hout, poeder roze en ronde vormen. Een mooie mix van woonstijlen en kleuren.

    Een krachtige kleurencombinatie

    Warme robuuste tinten gaan ook prima samen met een vergrijsde roze kleur. Dit is een mooi voorbeeld van hoe koele tinten, zoals blauw en groen, warmer gemaakt kunnen worden door daar kleuren aan toe te voegen zoals roze en bruin.

    Natuurlijk en zacht

    Poedertinten en aardetinten gaan goed samen. Voeg daar een metallic aan toe zoals brons, messing, goud of koper en je hebt een geweldige combinatie die rust uitstraalt zonder dat het saai is.

    Een Scandinavisch interieur

    combinatie met roze interieur

    Krachtige blauwtinten, gecombineerd met een mintgroene kleur in de basis. Roze en cognac/roestbruin komen terug als accentkleur. Belangrijk is dat het geheel licht is en dat je dus veel wit gebruikt (niet te veel natuurlijk). Hierdoor ontstaat die Scandinavische twist en wordt het geheel niet te donker.

    Daar waar ik eerst nog een beetje moest wennen aan roze, ben ik nu helemaal enthousiast! Je kunt de kleur met heel veel andere kleuren combineren én het past in praktisch alle woonstijlen. Wil je advies over hoe je een kleur kunt toepassen bij jou thuis? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk graag met je mee tijdens een interieuradvies!

    Misschien vind je dit ook interessant?
    Terug van weggeweest: Tegels!

    Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je Read more

    Interieurtips voor rust in huis

    Als je thuis komt, wil je rust. Dan wil je niet nog gestoord worden door dingen die je niet aanstaan Read more

    Zo maak je jouw huurhuis gezellig

    Woon je in een huurhuis. Dan denk ik dat je de struggles wel herkent. Het inrichten van een huurhuis is Read more

    Budgetvriendelijke tips over het bijhouden van de trends in jouw interieur

    Trends komen en gaan in een tempo die haast niet bij te houden is. Het liefst willen we het wel Read more

    Hoe kies ik het juiste vloerkleed?

    Het juiste vloerkleed kiezen is niet makkelijk. Naast dat er ontzettend veel keus is en je moet bedenken wat je Read more

    De meest gemaakte fouten bij het inrichten

    Je huis (opnieuw) inrichten is hartstikke leuk, maar tegelijkertijd ook best lastig. Waar moet je beginnen? Hoe creëer je een Read more