Meteen naar de inhoud

Kersttrends 2018 bij De Boet

  Ik kijk er altijd naar uit en zodra het er is ben ik er te vinden: de kerstshow bij tuincentrum De Boet. Het is altijd een gigantische ruimte met zoooooo veel mooie dingen! Je kijkt je ogen uit! Afgelopen week heb ik natuurlijk even een kijkje genomen en speciaal voor jullie foto’s gemaakt van al het moois dat er te zien is. In het echt is het natuurlijk mooier (én dan hoor je de kerstliedjes erbij… jingle bells jingle bells), maar ik hoop dat jullie ook blij worden van de foto’s hieronder. Ik heb de trends die ik spotte samengevat in een foto-collage. Je ziet ze hieronder. Kunnen jullie hierna nog wachten met het huis omtoveren in kerstsferen?

  Botanisch

  Het kan natuurlijk niet anders gezien de trends van afgelopen jaren in het interieur. Een trend met veel groen, bladeren en nog meer groen! Heel gaaf uitgevoerd hier en door een grijs-groene kerstboom te gebruiken komen de groene ballen heel mooi uit.

  Roze

  Deze kon ook niet missen. Roze is dé trendkleur van afgelopen tijd en je zal het in veel interieurs terugzien. En nu dus ook met bijpassende kerstversiering! Op en top roze, veertjes en glitters. Maar ook een “regenboog-boom” met verschillende kleuren roze en paars in lagen in de boom gehangen.

  Industrieel

  Een stoere binnenkomer van de kerstshow. Een warme, industriële trend met de prachtige accentkleur: blauw. Ik vind het een geweldige combinatie! Het koele blauw gecombineerd met een roestkleur, brons en hout.

  Klassieke kerst

  Een stijl die altijd zal blijven, maar telkens op een iets andere manier wordt uitgevoerd. Het klassieke rood met goud en groen. Dit jaar met veel verfijnde details. Heel subtiel allemaal, maar toch heel feestelijk als je het mij vraagt!

  Witte kerst

  Hopelijk wordt het buiten ook een witte kerst, maar binnen komt dat in ieder geval goed. Deze trend is heel fris met veel wit en een beetje pastels in de kleuren groen en blauw. De houten accenten en robuuste materialen maken het tegelijkertijd warm en cozy.

  Wil je nog meer inspiratie? Op Pinterest heb ik een bord gemaakt vol met kerstinspiratie!

  En heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Dan heb ik hier een leuke DIY voor je.

  Fijne feestdagen alvast!

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Dé kleur van het jaar 2020 volgens Flexa

  Ik vind het altijd zo’n leuk moment om naar uit te kijken: het moment waarop een verfmerk, zoals Flexa, de Read more

  Zo laat je jouw huis groter lijken

  Iedereen (oké, bijna iedereen) wil wel groter wonen. Dat vinden we gewoon fijn, wat ruimte om ons heen. Al is Read more

  Ontdek jouw woonstijl

  Heb jij ook moeite met het bepalen van jouw stijl in het interieur? Vind je zoveel dingen leuk en kun Read more

  Dé trends voor 2019 voor de tuin en het balkon

  Buiten is eigenlijk net zo belangrijk als binnen. Vaak besteden mensen wel veel aandacht aan het interieur, maar laten ze Read more

  Histor kleur van het jaar 2019: Quiet Clearing

  Ik vind het altijd een leuk moment wanneer de kleur van het jaar bekend wordt gemaakt. Ik ben niet alleen Read more

  Styling musthaves

  Zie je bij anderen vaak van die gezellige hoekjes en leuk gestylde plekjes in huis, maar heb je geen idee Read more

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.