Meteen naar de inhoud

Kijkje achter de schermen: Interieuradvies indeling

  Het leek me leuk om jullie een kijkje te geven achter de schermen. Ik krijg op Social Media namelijk vaak de vraag: “Hoe doe je dat?” of “Doe je dit allemaal vanuit huis?”. De antwoorden vindt je in het filmpje hieronder.

   

  Ik neem jullie mee naar een moment op de dag nadat ik bij een klant ben geweest voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt een indruk van mijn werkruimte, creatieve chaos en het proces dat ik doorloop voordat ik tot de definitieve plattegrond kom. Inclusief achtergrond geluiden van mijn mega drukke konijn die niet stil kon zitten tijdens het filmen en de pen op mijn hand bij het laatste shot…

   

   

   

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Zelf aan de slag met de overhemden kussentjes

  Jullie kunnen nu ook zelf aan de slag met jullie creativiteit 🙂 Ik heb een stappenplan gemaakt hoe je zelf Read more

  Trend gespot!

  Het interieur heeft behoefte aan warmte. En dan bedoel ik niet dat je de kachel aan moet zetten (is wel Read more

  De eerste trend van 2017: Kurk!

  Het nieuwe jaar is begonnen! Nieuw jaar, nieuwe trends. Dat gebeurt natuurlijk niet van de één op de andere dag, Read more

  Terug van weggeweest: Tegels!

  Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je Read more

  Kapstok “Wilde dieren” zelf maken!

  Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen: de kapstok "Wilde dieren". Super cool, door de wilde dieren, en tegelijkertijd Read more

  Blue for you!

  Blauw is echt een hele hippe kleur op het moment. Vooral de vergrijsde blauw en denim blauw zijn heel populair. Read more

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *