Meteen naar de inhoud

Trend #5: Royal nature

  Afgelopen week was de vt wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam. Dit is hét begin van het interieurseizoen en dus zijn er veel leuke trends te spotten. Ik heb ze voor je verzameld en zal deze week elke dag een trend aan je laten zien.

   

  Een overweldigende luxe. Dat is wat we ervaren bij deze trend. We bevinden ons als het ware in een elite huis. Dat is waar we nu behoefte aan hebben. De crisis is over, er is weer meer geld te besteden en dat laten we dan ook graag zien. Dit uit zich in luxe materialen zoals fluweel en goud. Maar ook het koninklijk blauw zien we terug. De luxe materialen worden gecombineerd met elementen uit de natuur. Prachtige bloemen en planten, maar ook dieren en dierenprints. Met name de meer tropische soorten gaan we nu zien.

   

  Fluweel

  Fluweel straalt luxe uit. Het is zacht, je wilt het aanraken, aaien, het is comfortabel. Deze prachtige stof heeft vorig jaar zijn opkomst gemaakt. Dit jaar wordt het steeds populairder en gaan we het terug zien in veel interieurs. Vooral bij banken, fauteuils en kussens.

   

  Royal nature 2

   

  Botanisch

  De botanische invloeden kennen we al een aantal jaar, maar nog niet in deze combinatie. We zien bij deze trend de tropische planten en dieren in plaats van de vetplanten, cactussen en schapenvachten.

   

  De pauwenveer is een goede samenvatting van de kleuren die we gaan zien. Natuurlijk de kleur groen, maar ook donkerblauw en goud worden populair.

   

  Goud

  Goud is het meest populaire metaal van het moment. Het staat voor luxe, warmte en rijkdom. Dat is dan ook hetgeen dat we graag willen in huis, maar ook in de mode zien we het terug.

   

  Royal nature 1

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Zelf aan de slag met de overhemden kussentjes

  Jullie kunnen nu ook zelf aan de slag met jullie creativiteit 🙂 Ik heb een stappenplan gemaakt hoe je zelf Read more

  Trend gespot!

  Het interieur heeft behoefte aan warmte. En dan bedoel ik niet dat je de kachel aan moet zetten (is wel Read more

  De eerste trend van 2017: Kurk!

  Het nieuwe jaar is begonnen! Nieuw jaar, nieuwe trends. Dat gebeurt natuurlijk niet van de één op de andere dag, Read more

  Terug van weggeweest: Tegels!

  Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je Read more

  Kapstok “Wilde dieren” zelf maken!

  Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen: de kapstok "Wilde dieren". Super cool, door de wilde dieren, en tegelijkertijd Read more

  Blue for you!

  Blauw is echt een hele hippe kleur op het moment. Vooral de vergrijsde blauw en denim blauw zijn heel populair. Read more

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *