Meteen naar de inhoud

Trend #5: Royal nature

  Afgelopen week was de vt wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam. Dit is hét begin van het interieurseizoen en dus zijn er veel leuke trends te spotten. Ik heb ze voor je verzameld en zal deze week elke dag een trend aan je laten zien.

   

  Een overweldigende luxe. Dat is wat we ervaren bij deze trend. We bevinden ons als het ware in een elite huis. Dat is waar we nu behoefte aan hebben. De crisis is over, er is weer meer geld te besteden en dat laten we dan ook graag zien. Dit uit zich in luxe materialen zoals fluweel en goud. Maar ook het koninklijk blauw zien we terug. De luxe materialen worden gecombineerd met elementen uit de natuur. Prachtige bloemen en planten, maar ook dieren en dierenprints. Met name de meer tropische soorten gaan we nu zien.

   

  Fluweel

  Fluweel straalt luxe uit. Het is zacht, je wilt het aanraken, aaien, het is comfortabel. Deze prachtige stof heeft vorig jaar zijn opkomst gemaakt. Dit jaar wordt het steeds populairder en gaan we het terug zien in veel interieurs. Vooral bij banken, fauteuils en kussens.

   

  Royal nature 2

   

  Botanisch

  De botanische invloeden kennen we al een aantal jaar, maar nog niet in deze combinatie. We zien bij deze trend de tropische planten en dieren in plaats van de vetplanten, cactussen en schapenvachten.

   

  De pauwenveer is een goede samenvatting van de kleuren die we gaan zien. Natuurlijk de kleur groen, maar ook donkerblauw en goud worden populair.

   

  Goud

  Goud is het meest populaire metaal van het moment. Het staat voor luxe, warmte en rijkdom. Dat is dan ook hetgeen dat we graag willen in huis, maar ook in de mode zien we het terug.

   

  Royal nature 1

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Dé kleur van het jaar 2020 volgens Flexa

  Ik vind het altijd zo’n leuk moment om naar uit te kijken: het moment waarop een verfmerk, zoals Flexa, de Read more

  Zo laat je jouw huis groter lijken

  Iedereen (oké, bijna iedereen) wil wel groter wonen. Dat vinden we gewoon fijn, wat ruimte om ons heen. Al is Read more

  Ontdek jouw woonstijl

  Heb jij ook moeite met het bepalen van jouw stijl in het interieur? Vind je zoveel dingen leuk en kun Read more

  Dé trends voor 2019 voor de tuin en het balkon

  Buiten is eigenlijk net zo belangrijk als binnen. Vaak besteden mensen wel veel aandacht aan het interieur, maar laten ze Read more

  Histor kleur van het jaar 2019: Quiet Clearing

  Ik vind het altijd een leuk moment wanneer de kleur van het jaar bekend wordt gemaakt. Ik ben niet alleen Read more

  Styling musthaves

  Zie je bij anderen vaak van die gezellige hoekjes en leuk gestylde plekjes in huis, maar heb je geen idee Read more

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.