Meteen naar de inhoud

Trend #2: Industrial green

  Afgelopen week was de vt wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam. Dit is hét begin van het interieurseizoen en dus zijn er veel leuke trends te spotten. Ik heb ze voor je verzameld en zal deze week elke dag een trend aan je laten zien.

   

  Zowel de botanische als de industriële trend kennen we eigenlijk al een beetje. Maar nu overlappen ze elkaar en dat is wel nieuw. We zien de kille en verweerde look van de industriële trend wat verzachten door het te combineren met groen en botanische prints. Ook de materialen die gebruikt worden zijn wat “netter”. In plaats van het erge grove hout, is het hout nu meer geschuurd. Het wordt wat braver, maar op een stijlvolle mooie manier.

   

  Industrieel

  Deze trend blijf ik heel erg gaaf vinden. Zo stoer! Het zwarte staal gecombineerd met natuurlijke materialen, zoals hout, steen en leer. Dit blijven we gelukkig ook weer terugzien de komende tijd. Alleen wordt het wat braver. De echt heel verweerde look verdwijnt wat meer naar de achtergrond en maakt plaats voor strak metaal (met een kleurtje) en keurig geschuurd eikenhout.

   

  Industrieel groen 4

   

  Botanisch

  De planten waren niet te missen op de vt wonen&design beurs dit jaar. De lounge hoeken waren een soort jungles met allerlei verschillende soorten planten. En ook veel stands waren gestyled met behoorlijk veel planten. De vetplanten en cactussen blijven populair en de air-planten zijn enorm in opkomst. Wist je dat er ook planten zijn met een luchtzuiverende werking?

   

  Industrieel groen 3

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Zelf aan de slag met de overhemden kussentjes

  Jullie kunnen nu ook zelf aan de slag met jullie creativiteit 🙂 Ik heb een stappenplan gemaakt hoe je zelf Read more

  Trend gespot!

  Het interieur heeft behoefte aan warmte. En dan bedoel ik niet dat je de kachel aan moet zetten (is wel Read more

  De eerste trend van 2017: Kurk!

  Het nieuwe jaar is begonnen! Nieuw jaar, nieuwe trends. Dat gebeurt natuurlijk niet van de één op de andere dag, Read more

  Terug van weggeweest: Tegels!

  Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je Read more

  Kapstok “Wilde dieren” zelf maken!

  Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen: de kapstok "Wilde dieren". Super cool, door de wilde dieren, en tegelijkertijd Read more

  Blue for you!

  Blauw is echt een hele hippe kleur op het moment. Vooral de vergrijsde blauw en denim blauw zijn heel populair. Read more

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *