Meteen naar de inhoud

Trend #2: Industrial green

  Afgelopen week was de vt wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam. Dit is hét begin van het interieurseizoen en dus zijn er veel leuke trends te spotten. Ik heb ze voor je verzameld en zal deze week elke dag een trend aan je laten zien.

   

  Zowel de botanische als de industriële trend kennen we eigenlijk al een beetje. Maar nu overlappen ze elkaar en dat is wel nieuw. We zien de kille en verweerde look van de industriële trend wat verzachten door het te combineren met groen en botanische prints. Ook de materialen die gebruikt worden zijn wat “netter”. In plaats van het erge grove hout, is het hout nu meer geschuurd. Het wordt wat braver, maar op een stijlvolle mooie manier.

   

  Industrieel

  Deze trend blijf ik heel erg gaaf vinden. Zo stoer! Het zwarte staal gecombineerd met natuurlijke materialen, zoals hout, steen en leer. Dit blijven we gelukkig ook weer terugzien de komende tijd. Alleen wordt het wat braver. De echt heel verweerde look verdwijnt wat meer naar de achtergrond en maakt plaats voor strak metaal (met een kleurtje) en keurig geschuurd eikenhout.

   

  Industrieel groen 4

   

  Botanisch

  De planten waren niet te missen op de vt wonen&design beurs dit jaar. De lounge hoeken waren een soort jungles met allerlei verschillende soorten planten. En ook veel stands waren gestyled met behoorlijk veel planten. De vetplanten en cactussen blijven populair en de air-planten zijn enorm in opkomst. Wist je dat er ook planten zijn met een luchtzuiverende werking?

   

  Industrieel groen 3

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Dé kleur van het jaar 2020 volgens Flexa

  Ik vind het altijd zo’n leuk moment om naar uit te kijken: het moment waarop een verfmerk, zoals Flexa, de Read more

  Zo laat je jouw huis groter lijken

  Iedereen (oké, bijna iedereen) wil wel groter wonen. Dat vinden we gewoon fijn, wat ruimte om ons heen. Al is Read more

  Ontdek jouw woonstijl

  Heb jij ook moeite met het bepalen van jouw stijl in het interieur? Vind je zoveel dingen leuk en kun Read more

  Dé trends voor 2019 voor de tuin en het balkon

  Buiten is eigenlijk net zo belangrijk als binnen. Vaak besteden mensen wel veel aandacht aan het interieur, maar laten ze Read more

  Histor kleur van het jaar 2019: Quiet Clearing

  Ik vind het altijd een leuk moment wanneer de kleur van het jaar bekend wordt gemaakt. Ik ben niet alleen Read more

  Styling musthaves

  Zie je bij anderen vaak van die gezellige hoekjes en leuk gestylde plekjes in huis, maar heb je geen idee Read more

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.