Meteen naar de inhoud

Trend #1: Soft romance

  Afgelopen week was de vt wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam. Dit is hét begin van het interieurseizoen en dus zijn er veel leuke trends te spotten. Ik heb ze voor je verzameld en zal deze week elke dag een trend aan je laten zien.

   

  De eerste trend was al vrij snel duidelijk. Overal zag ik roze en bloemen. Een heel romantisch beeld. Het was bijna of ik met een roze bril op over de beurs heen liep. De romantische trend is een tegenhanger van de Scandinavische, wat minimalistische, trend. Daar waar we de afgelopen jaren juist de kunst van het weglaten en de schoonheid van de eenvoud hebben geleerd, daar worden we nu overweldigd met prints en spulletjes!

   

  Roze

  De kleur roze zagen we al eerder, maar niet zo aanwezig als we die nu zien. Het combineren van verschillende tinten roze is helemaal hip. De kleur roze wordt gecombineerd met naturel kleuren, pastels, okergeel en goud. Goud is dé metaalsoort van het moment. Het straalt luxe en warmte uit en dat is waar we nu behoefte aan hebben.

   

  Romantisch 1

   

  Materialen

  De materialen die we bij deze trend zien, zijn met name zachte materialen. Vooral fluweel is een onmisbaar materiaal, maar ook linnen en zachte leersoorten zie je terug bij deze trend. Naast de zachte materialen zijn er ook natuurlijke materialen. Lichte houtsoorten zijn een mooie combinatie met de zachte kleuren.

   

  Bloemen

  Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Zowel echte bloemen als de bloemenprints, ze zijn duidelijk aanwezig. Bloemen zijn het symbool van romantiek en die romantiek is juist waar we nu behoefte aan hebben. Gezellig samen, quality time, genieten van de kleine dingen in het leven!

   

  Romantisch 2

   

   

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Zelf aan de slag met de overhemden kussentjes

  Jullie kunnen nu ook zelf aan de slag met jullie creativiteit 🙂 Ik heb een stappenplan gemaakt hoe je zelf Read more

  Trend gespot!

  Het interieur heeft behoefte aan warmte. En dan bedoel ik niet dat je de kachel aan moet zetten (is wel Read more

  De eerste trend van 2017: Kurk!

  Het nieuwe jaar is begonnen! Nieuw jaar, nieuwe trends. Dat gebeurt natuurlijk niet van de één op de andere dag, Read more

  Terug van weggeweest: Tegels!

  Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je Read more

  Kapstok “Wilde dieren” zelf maken!

  Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen: de kapstok "Wilde dieren". Super cool, door de wilde dieren, en tegelijkertijd Read more

  Blue for you!

  Blauw is echt een hele hippe kleur op het moment. Vooral de vergrijsde blauw en denim blauw zijn heel populair. Read more

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *