Meteen naar de inhoud

Lentekriebels! Dé voorjaarskleuren van 2017

  Voelen jullie de lentekriebels ook al weer op komen borrelen? Voor de meeste mensen betekend dit dat ze optimistisch worden, ze bruisen weer van de energie en krijgen zin om iets te ondernemen. Kortom: de kriebels moeten eruit! Mijn oplossing hiervoor, is om me uit te leven op het interieur. Ik heb alle “winterdingen” eruit geschopt (want de winter willen we niet meer zien) en haal langzamerhand de lente in huis. Zo had ik bijvoorbeeld een krans met nepsneeuw hangen en er slingerde nog wat dennenappels rond. Hup eruit! De bloemetjes staan inmiddels op tafel en ik heb ook stiekem al wat paasversiering gekocht. Vorige week had ik een blog geplaatst over de trends voor Pasen dit jaar, maar wat worden nou eigenlijk de voorjaarskleuren voor in huis?

  Ons interieur wordt volwassen!

  Afgelopen jaren zagen we overal pastelkleuren, zoals mintgroen, baby blauw, poeder roze, etc. Allemaal zachte kleuren. Dit jaar wordt ons interieur volwassen! We gaan een avantgardistische stijl zien. Avant-garde staat voor baanbrekend en vernieuwend. Een stijl geïnspireerd op de jaren ’20 van de vorige eeuw. We zien meer warmere kleuren, zoals terracotta, bruin, okergeel, vergrijsde kleuren en alle kleuren blauw. Groen blijft hartstikke populair en dit gaan we dan ook zeker terugzien in alle woonbladen en de inspiratie online.

  Misschien schrikken deze nieuwe voorjaarskleuren je een beetje af… Is het niet te somber? Wordt het dan niet donker in huis? Is dit nou voorjaar? Ja! Het is net hoe je het combineert en vooral: wees niet bang. Wat je doet, moet je met volle overtuiging doen. Ga je voor warme kleuren? Voer dit dan door in je hele interieur, want dan pas is het plaatje compleet en klopt het. Om jullie te laten zien hoe mooi deze kleuren kunnen zijn in een interieur, heb ik een aantal inspiratiebeelden voor jullie verzameld op Pinterest (zie link hieronder).

  Wil je advies over hoe je deze kleurtrends kunt toepassen bij jou thuis? Neem dan gerust contact met me op voor een kleur-/interieuradvies!

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Dé kleur van het jaar 2020 volgens Flexa

  Ik vind het altijd zo’n leuk moment om naar uit te kijken: het moment waarop een verfmerk, zoals Flexa, de Read more

  Zo laat je jouw huis groter lijken

  Iedereen (oké, bijna iedereen) wil wel groter wonen. Dat vinden we gewoon fijn, wat ruimte om ons heen. Al is Read more

  Ontdek jouw woonstijl

  Heb jij ook moeite met het bepalen van jouw stijl in het interieur? Vind je zoveel dingen leuk en kun Read more

  Dé trends voor 2019 voor de tuin en het balkon

  Buiten is eigenlijk net zo belangrijk als binnen. Vaak besteden mensen wel veel aandacht aan het interieur, maar laten ze Read more

  Histor kleur van het jaar 2019: Quiet Clearing

  Ik vind het altijd een leuk moment wanneer de kleur van het jaar bekend wordt gemaakt. Ik ben niet alleen Read more

  Styling musthaves

  Zie je bij anderen vaak van die gezellige hoekjes en leuk gestylde plekjes in huis, maar heb je geen idee Read more

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.