Meteen naar de inhoud

Lentekriebels! Dé voorjaarskleuren van 2017

  Voelen jullie de lentekriebels ook al weer op komen borrelen? Voor de meeste mensen betekend dit dat ze optimistisch worden, ze bruisen weer van de energie en krijgen zin om iets te ondernemen. Kortom: de kriebels moeten eruit! Mijn oplossing hiervoor, is om me uit te leven op het interieur. Ik heb alle “winterdingen” eruit geschopt (want de winter willen we niet meer zien) en haal langzamerhand de lente in huis. Zo had ik bijvoorbeeld een krans met nepsneeuw hangen en er slingerde nog wat dennenappels rond. Hup eruit! De bloemetjes staan inmiddels op tafel en ik heb ook stiekem al wat paasversiering gekocht. Vorige week had ik een blog geplaatst over de trends voor Pasen dit jaar, maar wat worden nou eigenlijk de voorjaarskleuren voor in huis?

  Ons interieur wordt volwassen!

  Afgelopen jaren zagen we overal pastelkleuren, zoals mintgroen, baby blauw, poeder roze, etc. Allemaal zachte kleuren. Dit jaar wordt ons interieur volwassen! We gaan een avantgardistische stijl zien. Avant-garde staat voor baanbrekend en vernieuwend. Een stijl geïnspireerd op de jaren ’20 van de vorige eeuw. We zien meer warmere kleuren, zoals terracotta, bruin, okergeel, vergrijsde kleuren en alle kleuren blauw. Groen blijft hartstikke populair en dit gaan we dan ook zeker terugzien in alle woonbladen en de inspiratie online.

  Misschien schrikken deze nieuwe voorjaarskleuren je een beetje af… Is het niet te somber? Wordt het dan niet donker in huis? Is dit nou voorjaar? Ja! Het is net hoe je het combineert en vooral: wees niet bang. Wat je doet, moet je met volle overtuiging doen. Ga je voor warme kleuren? Voer dit dan door in je hele interieur, want dan pas is het plaatje compleet en klopt het. Om jullie te laten zien hoe mooi deze kleuren kunnen zijn in een interieur, heb ik een aantal inspiratiebeelden voor jullie verzameld op Pinterest (zie link hieronder).

  Wil je advies over hoe je deze kleurtrends kunt toepassen bij jou thuis? Neem dan gerust contact met me op voor een kleur-/interieuradvies!

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Zelf aan de slag met de overhemden kussentjes

  Jullie kunnen nu ook zelf aan de slag met jullie creativiteit 🙂 Ik heb een stappenplan gemaakt hoe je zelf Read more

  Trend gespot!

  Het interieur heeft behoefte aan warmte. En dan bedoel ik niet dat je de kachel aan moet zetten (is wel Read more

  De eerste trend van 2017: Kurk!

  Het nieuwe jaar is begonnen! Nieuw jaar, nieuwe trends. Dat gebeurt natuurlijk niet van de één op de andere dag, Read more

  Terug van weggeweest: Tegels!

  Daar waar we eerst het liefst alles eraf sloopten, gaan we nu juist alles betegelen! Tegels zijn hartstikke hip. Je Read more

  Kapstok “Wilde dieren” zelf maken!

  Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen: de kapstok "Wilde dieren". Super cool, door de wilde dieren, en tegelijkertijd Read more

  Blue for you!

  Blauw is echt een hele hippe kleur op het moment. Vooral de vergrijsde blauw en denim blauw zijn heel populair. Read more

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *