Meteen naar de inhoud

Trend gespot!

  Het interieur heeft behoefte aan warmte. En dan bedoel ik niet dat je de kachel aan moet zetten (is wel lekker), maar ik bedoel qua uitstraling. Warme kleuren en materialen. We willen meer luxe en een geborgen gevoel als we thuis zijn. Dit is een tegenhanger van wat we afgelopen jaren zagen: lichte houtsoorten, ruwe materialen, industrieel, pastel kleuren en veel wit.

  Het klinkt heel cliché, maar er is meer geld en dat willen we laten zien. Het gaat goed met de huizenmarkt en mensen hebben weer meer te besteden aan hun interieur. Dit zien we terug aan de vormen, kleuren en vooral de materialen die gebruikt gaan worden in het interieur. Ronde vormen, warme kleuren en luxe materialen.

  Luxe materialen

  Eén van die luxe materialen, is een soort fluweel achtige uitziende stof die heel zacht aan voelt. Ik heb wat inspiratie voor jullie opgezocht om jullie voor te bereiden op deze trend. Wie wil er nou niet op zo’n lekker bank wegkruipen als ie thuis komt ‘s avonds?

  Binnenkort bespreek ik nog een prachtig materiaal die we veel gaan zien de komende jaren. Wil je graag advies over hoe je deze of andere trends bij jou thuis kunt toepassen? Neem contact met me op voor een interieuradvies via de contact pagina.

  Misschien vind je dit ook interessant?
  Dé kleur van het jaar 2020 volgens Flexa

  Ik vind het altijd zo’n leuk moment om naar uit te kijken: het moment waarop een verfmerk, zoals Flexa, de Read more

  Zo laat je jouw huis groter lijken

  Iedereen (oké, bijna iedereen) wil wel groter wonen. Dat vinden we gewoon fijn, wat ruimte om ons heen. Al is Read more

  Ontdek jouw woonstijl

  Heb jij ook moeite met het bepalen van jouw stijl in het interieur? Vind je zoveel dingen leuk en kun Read more

  Dé trends voor 2019 voor de tuin en het balkon

  Buiten is eigenlijk net zo belangrijk als binnen. Vaak besteden mensen wel veel aandacht aan het interieur, maar laten ze Read more

  Histor kleur van het jaar 2019: Quiet Clearing

  Ik vind het altijd een leuk moment wanneer de kleur van het jaar bekend wordt gemaakt. Ik ben niet alleen Read more

  Styling musthaves

  Zie je bij anderen vaak van die gezellige hoekjes en leuk gestylde plekjes in huis, maar heb je geen idee Read more

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.